Mit tegyek a mopsz kutyámmal?

Hú, te szegény kérdező...rendesen összegyűjtötted a diliseket az első oldalra (a többit nem olvastam, nem tudom).
Így, vagy hasonlóan még nem jártam kutyával, de ami eszembe jutott leírom. Mikor elkezdi harapdálni a kezedet/kezeteket, akkor fogj meg egy játékát -ha lehet csipogósat...az jó figyelemfelkeltő- és nyomd a szájába a kezed helyett.
Ha ez nem válik be, akkor kezd el nyüszíteni úgy, mint a kölyökkutya mikor a tesója erősebben megfogja a nagy játék hevében és mond neki, hogy "Ez fáj!", "Eressz!" Viszont ha ezt alkalmazod, akkor ne feled el megerősíteni benne, hogy attól még te vagy a vezér. Idővel már a nyüszítésre nem is lesz szükség.
Remélem valamelyik bevállik. Sok sikert!

Köszönöm szépen a seegítséget!:) Aranyosak vagytok, remélem meg lesz az eredménye:D
..... elkezdetm írni egy kétsoros káromkodást, de inkább nem égetem magam. de azért valószínűleg neked most a bárcás k.va anyád. puszika:)

Kutyapszichológia!
Ez nem a kutyák lelki világát ápolgatja ipari ökrök!
Hanem elmeséli a kérdezőhöz hasonló síkhü*lye gazdáknak,hogy mit b@sztak el a kutyanevelés során és hogy tudják azt rendbe hozni!
Aki meg egy kicsit sem ért a kutyákhoz az koptassa másutt a billentyűzetét!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!