Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a mopsz kutyámmal?

Mit tegyek a mopsz kutyámmal?

Figyelt kérdés
Ha meg szeretnénk simogatni, egyből az az első hogy bekapja a kezünket. Néha már kisé fájdalmasan.. Soha nem bántottuk. Hogy szokathatnám le? 9 hós
2010. máj. 16. 15:55
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
lol, szerencsés a barátnőd akkor. :P:D
2010. máj. 16. 16:16
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell azonnal a menhelyre gondolni (tudom hogy te nem:)) Az is egy megoldás mikort megkap akkor felvisítasz. Ha megfelelő helyről hoztad, akkor megérti hogy ez fáj és ezt nem szabad. Persze ez hosszú míg megtanulja. Ismerősöm kutyája is állandóan odakap állítólag játékból olyankor felvisítok és már tudja is hol a helye. Próbáld ki sokat nem vesztesz :)
2010. máj. 16. 16:27
 13/31 anonim ***** válasza:

Hú, te szegény kérdező...rendesen összegyűjtötted a diliseket az első oldalra (a többit nem olvastam, nem tudom).

Így, vagy hasonlóan még nem jártam kutyával, de ami eszembe jutott leírom. Mikor elkezdi harapdálni a kezedet/kezeteket, akkor fogj meg egy játékát -ha lehet csipogósat...az jó figyelemfelkeltő- és nyomd a szájába a kezed helyett.

Ha ez nem válik be, akkor kezd el nyüszíteni úgy, mint a kölyökkutya mikor a tesója erősebben megfogja a nagy játék hevében és mond neki, hogy "Ez fáj!", "Eressz!" Viszont ha ezt alkalmazod, akkor ne feled el megerősíteni benne, hogy attól még te vagy a vezér. Idővel már a nyüszítésre nem is lesz szükség.

Remélem valamelyik bevállik. Sok sikert!

2010. máj. 16. 16:32
 14/31 anonim ***** válasza:
Az uszkáros vagyok, nekünk sikerült igy megoldani de elég sok időbe telt..:) kitartást hozzá de lehet hogy magától kifogja nőni:)
2010. máj. 16. 16:35
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Add el mindenedet, vegyél belőle egy jól zárható faládát, ami nem nagyobb, mint 1*1*1 méter. Mássz be a kutyával együtt, majd kérj meg valakit, hogy jól szögelje le, nehogy kijussatok idő előtt. Ha ez megvan, akkor elkezdhetsz foglalkozni a problémával. Egy norvég ismerősöm is így tett és 4 nap után boldogan másztak ki. Ő úgy oldotta meg, hogy leharapta a kutya 2 lábát.
2010. máj. 16. 16:36
 16/31 anonim ***** válasza:
Amikor harap, ráfogsz felülről a pofijára ,és kétoldalról az ujjaddal a szájszélét rászorítod a fogára. De erősen. Közben határozottan mondod, hogy NEM!
2010. máj. 16. 16:43
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a seegítséget!:) Aranyosak vagytok, remélem meg lesz az eredménye:D

..... elkezdetm írni egy kétsoros káromkodást, de inkább nem égetem magam. de azért valószínűleg neked most a bárcás k.va anyád. puszika:)

2010. máj. 16. 16:45
 18/31 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Kutyapszichológia!

Ez nem a kutyák lelki világát ápolgatja ipari ökrök!

Hanem elmeséli a kérdezőhöz hasonló síkhü*lye gazdáknak,hogy mit b@sztak el a kutyanevelés során és hogy tudják azt rendbe hozni!

Aki meg egy kicsit sem ért a kutyákhoz az koptassa másutt a billentyűzetét!

2010. máj. 16. 16:46
 19/31 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem születtem zseninek.
2010. máj. 16. 16:48
 20/31 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Nincs bocsánat! Legközelebb jobban figyelj oda!
2010. máj. 16. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!