Miért nem megy be a kutyusunk a házába, ha esik az eső?
Figyelt kérdés
Amikor nem vagyunk itthon akkor használja a házát,bemegy ott alszik, és ha esik az eső menedéket talál.
Ha itthon vagyunk akkor még véletlenül sem meg a közelébe sem, reggel óta szakad az eső , bőrig ázott, de be nem menne.
2010. máj. 15. 16:36
11/12 anonim válasza:
Az enyémek is a bejárati ajtónk előtt ülnek és ott áznak...
12/12 anonim válasza:
Én annyira megértelek kedves Kérdező!!!!!! Az én kutyám (német juhász) szintén kinti kutya! ÉS sokszor ázik!! Nálunk az sokat segített, hogy a háza ott van a bejárati ajtó előtt! Tehát használja ő rendesen, de nem minden esetben. Két ajtónk van az egyik sokkal jobban védett az esőtől, és mégis melyik előtt ül?! Ahol ázik... Hát erre nem sok mindnet tudok mondani... LAssan el tudok költözni a szüleimtől, és akkor bent lesz a kutya a lakásban, de amíg itthon vagyunk addig nem. Hidd el, ha olyan nagyon rossz lenne neki, akkor bemenne. Egy tipp. Ha otthon vagy, és esik, avyg hideg van, és te szívesebben látnád a kutyádat a meleg házában, akkor vigyél neki valami finom falatot, csontot vagy valamit, amin sokáig tud rágódni, és tedd be a házába... hátha ott eszi meg, és közben rájön, hoigy nagyon jó helyen van ott. Vagy tegyél be neki gazdiszagú takarót, vagy pulcsit:) Hátha.... Ez szerintem nekünk sokkal rosszabb, mint a kutyának... Nekünk fáj az, hogy ott kint vannak, és nekik annyira nem is. Bár biztos, hogy nem kellene sokat könyörögni a kutyádnak, hogy menjen be a lakásba:D Szeretnek a gazdi közelében lenni.... :) Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!