Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam a házába a...

Hogyan szoktassam a házába a kutyámat?

Figyelt kérdés
Már régóta van háza de nem szokott bejárni mert talán kicsit messze van a házunk ajtajától kb 30 méterre. DE most új helyre tesszük ami előnyösebb lesz a kutyának de nem tudom hogy szoktassam oda be hogyha bármi időjárási esemény van, ott húzódjon meg és ne akarjon bejönni. Ha közel megyek a házához és mondom neki szépen hogy menny be, vagy befelé, akkor bemegy, le is fekszik de ha eljövök onnan rögtön kijön, talán nem érzi hogy biztonságot nyújtana neki a kisház. Mit csináljak?
2011. szept. 3. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
jutifalit dobálj be neki ,ha bemegy érter megeszi, te meg megdícséred és előbb utóbb rájön hogy az egy jó hely
2011. szept. 3. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit, majd ha akar bemegy.
2011. szept. 3. 17:34
 3/6 anonim válasza:
Próbáld meg berendezni úgy, hogy egy kicsit otthonos legyen pl. rakj be neki olyan dolgokat amit szeret. rakj be neki pl. még rongyokat és az majd felmelegíti kicsit ha rossz idő van. Ha ez nem megy, és beakar menni akkor egyszer muszáj kimenned a rossz időben és megmutatni neked hova menjen és védje magát a rossz időtől persze ott legyenek azok a dolgok amiket szeret!
2011. szept. 3. 17:40
 4/6 A kérdező kommentje:
De ha bármilyen rongyot berakok neki akkor kiszedi és az udvaron szétcincálja
2011. szept. 3. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tudsz vele semmmit kezdeni:)

én is ezzel kínlódtam sokáig,deha nem akar,akkor nem megy.

az enyém is olyan hogy ha esik az eső vagy a hó,van kinn -20fok,akkor is a bejáratnál gubbaszt,majdnem megfagy,de akkor se menne be a helyére.próbáltam a jutifalatot,vagy azt is hogy beküldöm,de amint eljövök,kijön...

bár idén új házat kapott,most majd elválik,ahhoz hogy fog viszonyulni.az előző szerintem huzatos volt neki,ilyen összetákolt sz@rt csinált neki apám...

a te kutyaházad milyen?lehet az is közrejátszik neki!

2011. szept. 4. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi asztalossal csináltattunk egy nagyon szépet, zsindely tető van rajta meg full fa az egész meg van a bejárat előtt egy kis félméteres ,,terasz'' meg a két fa réteg között vagy 5 centi szigetelés. Nagyon kis otthonos szerintem, régen amikor még itt volt a bejárati ajtótól nem messze esténként be is jártak, mikor még kicsik voltak, de mióta eltettük a kertbe azóta nem járnak be és azért gondoltuk, újra a ház közelébe rakjuk.
2011. szept. 4. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!