Mivel szoktassam be a kutyámat a kutyaházba?
Manu válasza:
jutalom falatokkal és pozitív vissza jelzéssel nagyon könnyen elfogadja majd az új lakot. ;) pár nap mulva már anélkül is befog menni.
Manu válasza:
a pozitív visszajelzést ugy értettem, hogyha jutalom falatok segítségével kicsit is bemegy a házba akkor megdicséred, megsimogatod. El fog telni egy kis idő mire megszokja, de menni fog neki.
Én egyszerűen ráhagytam a kutyáimra, ők is utálták. De arról gondoskodtam, hogy sehol máshol ne legyen nekik kényelmes, száraz vagy meleg :D Amint szükségük volt rá, egyből összebarátkoztak a házukkal :) Onnantól nincs ilyen problémám.
De azért ügyelj, hogy jó helyre tedd: oda, ahol egyébként, magától is fekszik, figyel. És az ajtaja is arra nézzen, amerre szokott figyelgetni - ugyanakkor ne essen be az eső, ne fújjon be telibe a szél; érdemes thermofüggönyt rátenni.
Hidd el, ha sehol nincs leterítve neki semmi, és le van tiltva a védett helyekről, akkor át fogja gondolni a hülyeségét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!