Miért nem megy be a kutyusunk a házába, ha esik az eső?
Amikor nem vagyunk itthon akkor használja a házát,bemegy ott alszik, és ha esik az eső menedéket talál.
Ha itthon vagyunk akkor még véletlenül sem meg a közelébe sem, reggel óta szakad az eső , bőrig ázott, de be nem menne.
A házát már körbehordoztuk, a ház körül, volt, hogy a teraszon volt, meg a terasszal szemben, hogy belásson a házba, most a bejárati ajtótól van kb 1 méterre úgy, hogy a kapura is és a bejárati ajtóra is rálána belőle.
Nem történt benne semmi rossz vele, ha nem vagyunk otthon kihasználja.
Nekem panellako kutyam van es mi is ugyanigy vagyunk vele. Neki nem kutyahaza van, hanem kenyelmes, puha takaroja es ágya. Szinte sosem fekszik bele, helyette barhol a padlon elalszik, sot, altalaban a kiallo kuszobon alszik ez a gyagyakutya.
Nem tudom, miota van nalatok, lehet, hogy meg nem szokta meg a helyet, de majd idovel rajon, hogy a hazban lenni jobb, mert nem azik bőrré. Egyebkent meg biztosan az az oka, hogy kozelebb szeretne latni benneteket. Hiaba dugod a bejarati ajto ele a hazat, nem fog belemenni. Talan idovel...
ha bőrig ázott mért nem engeded be? majd ha megfázik szerencsétlen akkor meg nézel hogy, hogyan lehetséges ez...
amúgy nem lehet, hogy átázik a kutyaház?
A kutyák többségét nem zavarja az eső,mivel jó vastag bundája van ami nem ázik ám át olyan könnyen mint hinnéd! Ha meg nagyon vizes,megrázza magát és kész is. Egyébként ők tudják,hogy ezzel tisztulnak. Az én kutyám kifejezetten imádja az esőt és a havat.
Az meg hülyeség hogy megfázik,mivel kinti kutya,hozzá van szokva a dolgokhoz,nem fog egy esőtől megfázni. Ha akar,majd bemegy a házába=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!