Uszítják a cigányok a kutyám?!?!
Sziasztok
4 hónapos staffi,bully mixem van ami itt falun egyértelmű "harci" kutya holott akinek volt velük dolga tudja hogy eszméletlen nyájas természetű csupa szív kis dögök mint a többi fajta
De az ezzel a baj,hogy itt ahol élek nagyon megy a "pidbú" viadalra szaporított kutyák dolog.
Na most,este 5-6 körül szoktam egy órás lájtos kis sétára vinni a picit,de akárhányszor jön velünk szembe egy cigány(lehet rasszistázni:D) uszítgatják meg hergelik de persze 10m távolság van köztünk,mert ha odaszólnék hívnák a famíliát,vagy ha átirányítanám szépen mondva őket máshova természetesen én lennék a hibás,mi az hogy cigányhoz hozzáérek,ez rasszizmus(Borsodban élek)
Ennek ellenére a pici barátságos mindenkivel imádja az idegeneket is,de félek később ellopják,vagy a hergelésnek csúnya vége lesz.(bekattan miattuk)
Megvan a kutyákban az az ösztön hogy alapjáraton amint nőnek úgy kezdik el gyűlölni a cigányokat,vagy esetleg örző védőre ajánlanátok?
Csak hogy ha valamelyik kis patkány megint erre vetemedne ne farokcsóválva nézze végig a pici hanem elmenjenek onnan.
Tényleg semmi rasszizmus nincs ebben,csak ahol élek ez a helyzet,féltem a kutyát,képesek ellopni és később undorító dolgokra használni stb.
Kérlek titeket segítsetek!
Ovi,suli mindenképp!
A mérgezéstől is félek mert a szomszédok is "minek ide véreb" felfogás..
Meg a lopás kérdése..Igyekszem majd házba beszoktatni csak mindig történhetnek balesetek,de remélem sikerül a dolog,hogy csak nekem fogadjon majd szót.
Mezőkövesd mellett kisebb faluban :D
A lakosság 80% már belőlük a "kisebbség"ből áll..De szörnyű ami itt megy..Már állatvédő természetemből is adódóan gyűlölöm őket(jó akad kivétel 1000ből 2)
De az hogy 5-6 kutyát 20centis pórázon tartanak és ha pénz kell viszik viadalra,mert dolgozni minek is..
Idősebbek 7 után nem mernek miattuk utcára lépni mert taknyoknál bicska van,szólogatnak mindenkinek mindent de csak ha vannak 4-5-n..Egyedül természetesen itt sem néznek rá az emberre.
Én bent tartanám a házban és sétálni messzebb vinném el.
Pl kocsiba beülni és ki a faluból, át egy nyugodt részre, ahol tudod sétáltatni, játszani vele.
Ez így tényleg elég veszélyesen hangzik, iszonyúan primitívek és nincs kizárva, hogy a kutya szívná meg.
Szóval én nem hagynám kint a kertben a jószándékú emberek miatt..És sétálni sem a cigányok közt vinném, hanem messzebb, a falun kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!