Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a cigányok ugatásáról? (őrjöng)
Van egy kinti,keverék kutyám.Jólnevelt,soha nem támad,idegeneknél csak jelez.
A szomszéd házba nem olyan régen cigányok költöztek és ugye sokszor van,hogy eljönnek erre meg kiülnek a ház elé és "beszélgetnek".A kutyám ilyenkor szabályosan elkezd őrjöngeni rájuk,tudom,mert mással ilyet sohasem csinált.
Félek,hogy esetleg megmérgezik,de eddig bármivel próbálkoztam,nem hagyta abba (büntetés,letiltás,falkából kizárás).
A kutya amúgy mindenben hallgat rám.
A kutyám Labrador keverék,másik fajtákat nem tudom,mert úgy kaptam.
Egy jámbor Labradortól meg szerintem ez nem szokványos viselkedés.
Szia,
Vidéken, nagyapámnál ugyan ez volt a helyzet. Kiderül, hogy a cigók piszkálták, dobálták, köpdösték a kutyákat. Azután szórakozásból patkánymérges párizsikat dobáltak a kutyáknak. Kettő meg is döglött az utcában.
Volt olyan néni aki féltette a kutyáját és elzárta a hátsó kertbe. Másnap este be is törtek hozzá a cigányok.
Szerintem csak egy megoldás van erre, de ha azt leírom, kitiltanak az oldalról.:)
Te nem vagy eszednél !
Ne szoktasd le!
Látod az állatok már egyből tudják, hogy a cigányok rosszak és rosszindulatból sem lehet rájuk fogni, hogy rasszisták .
Egyébként a kutya ugatása elriasztja a cigányokat és tudják, hogy hova nem fognak betörni addig lesztek jól amíg a kutya ugat. Sőt vegyél még egy ilyen kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!