Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a cigányok ugatásáról? (őrjöng)
Van egy kinti,keverék kutyám.Jólnevelt,soha nem támad,idegeneknél csak jelez.
A szomszéd házba nem olyan régen cigányok költöztek és ugye sokszor van,hogy eljönnek erre meg kiülnek a ház elé és "beszélgetnek".A kutyám ilyenkor szabályosan elkezd őrjöngeni rájuk,tudom,mert mással ilyet sohasem csinált.
Félek,hogy esetleg megmérgezik,de eddig bármivel próbálkoztam,nem hagyta abba (büntetés,letiltás,falkából kizárás).
A kutya amúgy mindenben hallgat rám.
Kedves kérdező!
Habár látom régi a kérdésed, de nekem is van egy keverék, közepes termetű (43kg) kutyám, akit nagyon nehéz megtartani, sokszor úgy megránt, ha cigányt lát, hogy megijedek tőle. Amúgy okos, intelligens kutyusról van szó (persze mi mást mondanék a kutyámról:)), de ez nálunk rendszeres probléma. Hangoskodnak, köpködnek, közel is jönnek hozzánk! Keskeny úton sétáltatom néha, de az, hogy más odébb tud állni akkor amikor megyek vele, de ŐK nem, az nagyon tré. Mondjuk én magam sem kedvelem a cigányokat, pedig a sógornőm (bátyám felesége) is az...Semmiben sem különbözik a többitől..alattomos, rafinált és rosszmájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!