Beteg lesz a kutyám ha táp mellé konzervet is kap?
Orijen tudtommal nem csinál konzerv tápot (okkal) úgyhogy fogalmam sincs miért azt hoztad fel példának.
Nézzük szépen a csoda RNW konzervet.
1750 Ft / kg - abból azért már minőségi színhúst is kapsz, úgyhogy ezzel többet nem is foglalkoznék.
De tessék akkor itt egy még magasabb hús tartalmú konzerv: [link]
Ettől függetlenül ugyan úgy tiszta víz ez is mint az összes többi. Ha allergiás a kutyád adj neki hypoallergén tápot vagy barfozz vele.
A kérdésedre a válasz: nem lesz beteg.
Táp: a happy dog érzékeny kutyáknak, ha nem vagy gazdag teljesen jó választás.
Konzerv: látom már megvitattad a többiekkel, én nem etetek konzervvel.
Viszont abba már belekötök, hogy a kutya nem éhes, ezért nem eszi meg. Nálunk is volt ilyen probléma, szüleimet megvezette és dobtak bele mindig vagy húst vagy konzervet, amiről leszoktattam őket, mert ilyen nincs. Elé teszed, nem eszi, elvesz, másnap újra. Elé teszed, nem eszi, elveszed. 3 és 5 nap között a kutyák éhesek lesznek és be fogja falni szárazon.
A konzerv mindig csak egy kiegészítő, a fő dolog mindig a táp, ha tettem is rá konzervet ( kaptam ), akkor is a negyedét tette ki a kutya adagjának, mivel nagy részét a kutya szervezete nem hasznosítja.
Sok sikert hozzá és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!