Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit találni szeretett kutyusunknak?
Van egy kutyusunk akit nagyon szeretünk (én is és a 2 gyerekem is) de most össze költünk a párommal és a kislánya betegesen fél a kutyáktól hiába próbálkoztunk hónapokig, szakember segítségével, ig, nem lakhatnak ég, fedél alatt, hogy a kislány ennyire retteg tőle :(
Facebookon hirdetjük, jelentkeztek is páran, de egyik jelölt sem volt szimpatikus. Facebookon kívül valami weboldal?
Azt lenne érdemes még ebbe belekalkulálni, hogy milyen üzenet ez vajon a gyereknek, mit tanul belőle hosszú távon. Hogy ha jön majd esetleg kistesója, aki meg tőle fél, akkor meg fogja-e kérdezni, hogy "Anyu, akkor most engem odaadtok a nagyiéknak?". Vagy ha ő nem, akkor a te gyerekeid. Vagy ha nekik lesz terhes majd a te gondozásod időskorodban (tökmindegy, milyen oknál fogva), akkor bevágnak-e az elfekvőbe, ha most nem azt látják, hogy a felelősségvállalás, a család, a szeretet életre szóló dolog.
Nyilván nem ismerem behatóan a helyzetet, nem ítélkezem, csak jelzem, hogy van egy ilyen aspektusa is a dolognak, érdemes lehet átgondolni.
"Egy kutya soha nem lesz fontosabb egy gyereknél!!"
Jah, hogy MÁS gyereke fontosabb, mint a SAJÁT kutya, aha...
Értem én, hogy meg kell fogni a hapsit 2 gyerekes anyukaként, de soha nem tudhatod, hogy meddig lesztek együtt... Szerinted a saját gyerekeid nem fognak sírni a kutya után? Ez nekik is trauma lesz! Egy olyan gyerek miatt, akinek csak az apjához van közöd... És ha szét mentek? Majd vesztek új kutyát és kezdődik elölről? Most a kutya, később majd más lesz a probléma...
Jobb is lesz ha a kutya nem lesz része ennek az életmódnak, csak a gyerekeidet sajnálom... És többet szerintem ne legyen se kutyátok, se macskátok, mert majd a következő hapsid allergiás lesz vagy bármi, a gyerekeid nem hiszem lelkileg elbírnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!