Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit...

Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit találni szeretett kutyusunknak?

Figyelt kérdés

Van egy kutyusunk akit nagyon szeretünk (én is és a 2 gyerekem is) de most össze költünk a párommal és a kislánya betegesen fél a kutyáktól hiába próbálkoztunk hónapokig, szakember segítségével, ig, nem lakhatnak ég, fedél alatt, hogy a kislány ennyire retteg tőle :(

Facebookon hirdetjük, jelentkeztek is páran, de egyik jelölt sem volt szimpatikus. Facebookon kívül valami weboldal?

2017. ápr. 27. 18:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
91%

Annyira gáz vagy. Ez a " nem nézem többet a kérdést" is ugyan az, mint, hogy kbszod a kutyát. Ennyire tudod megoldani a problémát. Jaj nem tetszik a kislánynak a kutya? Pateroljuk el! Jaj nem tetszik amit a gyakorin írnak? Nem nézem meg többet! Kb egy 10 éves intelligenviájával rendelkezel.

Az meg nagy kamu, hogy ti fél évig próbálkoztatok. Föleg ha mégcsak most költöztök össze...Aha. Etesd ezt be a leendő gazdival...

Gondolom apuci mondta neked, hogy tüntesd el, mert a kölke hisztis, neked meg nagyon fontos az új f@ss.

2017. ápr. 27. 20:49
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet tudni MIÉRT retteg ennyire a gyerek? Ne haragudj, ha támadónak érzed a válaszokat, de ez a gyereknek "ölben kellett lennie" pont azt sugallja, hogy elkényeztetett, és hisztis kölyök.
2017. ápr. 27. 21:46
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

Olvastam pár éve egy cikket, hogy kutyás családban élő, kutyaszerető gyereknek is egyszer csak bekattant, hogy ő fél a kutyáktól. A sajáttól nem (vele nőtt fel), de az összes többitől igen, talán 2 éves kora körül. Aztán elmúlt. A gyerekek fura cuccok, néha produkálnak ilyen dolgokat.

Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg el van kényeztetve a kérdésben említett kislány, de ennyi alapján én még nem ítélkeznék.

2017. ápr. 27. 21:53
 24/39 anonim ***** válasza:
91%
Az én unokahúgom is félt a kutyámtól három évesen, aztán egy évvel később meg nem félt, azóta is jó haverok.
2017. ápr. 27. 22:35
 25/39 anonim ***** válasza:

Mem fél, hisztizik. moastohaöcsém is iszonyat visítós hisztiket levágptt ismerös tacskója miatt.

Anyja persze abajgatta, meg a kutya igy-ugy, apa meg megmondta neki h ez egy kutya, max ugrál de nem bánt, és ne viselkedjen hülyegyerek dedos módjára.

Kinötte, fél év elég volt neki.

Én biztosan nem válnék meg a kutyámtol egy nyávogó kislány miatt, majd megszokja.

2017. ápr. 28. 07:12
 26/39 anonim ***** válasza:

Abba belegondoltál, hogy összeveszel 2 hónap múlva a pasival akkor mi lesz?

És ha a gyerek kitalálja, hogy a tesóktól és tőled is fél? Téged is menesztenek?

Minden benne van a pakliban...

Biztos van megoldás csak rossz helyen és rosszul próbálkoztok!

2017. ápr. 28. 07:44
 27/39 A kérdező kommentje:
Egy kutya soha nem lesz fontosabb egy gyereknél!!
2017. ápr. 28. 14:58
 28/39 anonim ***** válasza:
47%
Itt senki nem arról beszélt, hogy a kutya fontosabb hanem a gyerek. Hanem arról, hogy az ilyen elkényeztetett hisztis gyerekekből, vajon milyen felnőtt válik majd.... Mellesleg a saját gyerekeidre sem vagy tekintettel!!!
2017. ápr. 28. 15:09
 29/39 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem hisztis :)
2017. ápr. 28. 15:15
 30/39 anonim ***** válasza:
60%
Nálatok aztán zajlik az élet kérdező. Két éve szültél, de már itt az új fater és a kutya is mehet. Ilyen tempóban azért én nem rendezkednék hosszútávra be, a fene se tudja, újabb 2 év leteltével mi lesz. A kérdésedre nincsen olyan válasz, amit vársz, mert ilyen oldal nem létezik.. Sima hirdetős oldalak vannak, oszt jónapot, hisz nálatok a fajtamentés sem játszik. Hirdesd, aztán majd elviszik valamikor. Addig meg nem kell összeköltözni, gondolom kibírjátok azt a pár hónapot, amig találsz gazdát, hisz utcára mégse kerülhet. Bár amilyen rohamtempóban haladtok minden fronton, nem csoda, hogy ilyen sürgős a dolog. Honnan hívtatok és milyen profilú szakembert? Vagy ilyen blődségeket ne kérdezzek?
2017. ápr. 28. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!