Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit találni szeretett kutyusunknak?
Van egy kutyusunk akit nagyon szeretünk (én is és a 2 gyerekem is) de most össze költünk a párommal és a kislánya betegesen fél a kutyáktól hiába próbálkoztunk hónapokig, szakember segítségével, ig, nem lakhatnak ég, fedél alatt, hogy a kislány ennyire retteg tőle :(
Facebookon hirdetjük, jelentkeztek is páran, de egyik jelölt sem volt szimpatikus. Facebookon kívül valami weboldal?
Annyira gáz vagy. Ez a " nem nézem többet a kérdést" is ugyan az, mint, hogy kbszod a kutyát. Ennyire tudod megoldani a problémát. Jaj nem tetszik a kislánynak a kutya? Pateroljuk el! Jaj nem tetszik amit a gyakorin írnak? Nem nézem meg többet! Kb egy 10 éves intelligenviájával rendelkezel.
Az meg nagy kamu, hogy ti fél évig próbálkoztatok. Föleg ha mégcsak most költöztök össze...Aha. Etesd ezt be a leendő gazdival...
Gondolom apuci mondta neked, hogy tüntesd el, mert a kölke hisztis, neked meg nagyon fontos az új f@ss.
Olvastam pár éve egy cikket, hogy kutyás családban élő, kutyaszerető gyereknek is egyszer csak bekattant, hogy ő fél a kutyáktól. A sajáttól nem (vele nőtt fel), de az összes többitől igen, talán 2 éves kora körül. Aztán elmúlt. A gyerekek fura cuccok, néha produkálnak ilyen dolgokat.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg el van kényeztetve a kérdésben említett kislány, de ennyi alapján én még nem ítélkeznék.
Mem fél, hisztizik. moastohaöcsém is iszonyat visítós hisztiket levágptt ismerös tacskója miatt.
Anyja persze abajgatta, meg a kutya igy-ugy, apa meg megmondta neki h ez egy kutya, max ugrál de nem bánt, és ne viselkedjen hülyegyerek dedos módjára.
Kinötte, fél év elég volt neki.
Én biztosan nem válnék meg a kutyámtol egy nyávogó kislány miatt, majd megszokja.
Abba belegondoltál, hogy összeveszel 2 hónap múlva a pasival akkor mi lesz?
És ha a gyerek kitalálja, hogy a tesóktól és tőled is fél? Téged is menesztenek?
Minden benne van a pakliban...
Biztos van megoldás csak rossz helyen és rosszul próbálkoztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!