Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit...

Hol lehet GYORSAN, JÓ gazdit találni szeretett kutyusunknak?

Figyelt kérdés

Van egy kutyusunk akit nagyon szeretünk (én is és a 2 gyerekem is) de most össze költünk a párommal és a kislánya betegesen fél a kutyáktól hiába próbálkoztunk hónapokig, szakember segítségével, ig, nem lakhatnak ég, fedél alatt, hogy a kislány ennyire retteg tőle :(

Facebookon hirdetjük, jelentkeztek is páran, de egyik jelölt sem volt szimpatikus. Facebookon kívül valami weboldal?

2017. ápr. 27. 18:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
97%

10 vagyok,

Még annyit, hogy szerintem nem kellene felemelni és megerősíteni a gyerekbe a félelmet.

Én tuti beküldeném a szobájába.....

2017. ápr. 27. 19:34
 12/39 A kérdező kommentje:

Kérlek a kérdésre válaszoljatok :/

6 hónapja próbálkozunk, 2 hónapja felhagytunk a "házi", netes praktikákkal és szakember segítségét kértük, de nem sikerült így sem. Mostmár csak a legjobb helyet szeretném neki. Azért írtam le, hogy miért, hogy értsétek a helyzetet, de erre nem várok válaszokat. Csak valami oldalt, csoportot keresek, ahol szerető gazdihoz kerülhet.

2017. ápr. 27. 19:37
 13/39 anonim ***** válasza:
88%

Talán nem kéne ekkora feneket keríteni a "félelmének". Ugyanis ekkora gyerek nem magától fél a kutyától, hanem ti erősítitek meg benne, ez egy tanult félelem, amit tőletek lát. Az abajgatással meg erősítitek benne, hogy igen, így kell viselkednie, ha ott a kutya.

Itt jóérzésű ember nem fog ajánlani semmilyen oldalt neked, oldd meg magad, ha már így döntöttél. Szegény kutyát sajnálom, remélem olyan helyre kerül, ahol szeretik is.

2017. ápr. 27. 19:44
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
De kerlek... 2 eves a kutya!!! Megszokott titeket, imadjatok ot. A ket gyereked is. Tudom hogy nem mondjatok el, de megis te tudod. Neked nem faj az hogy a parod gyereke miatt kell odaadnod a kutyadat akit ugy szeretsz?ha most elajandekozzatok azzal meg lesz oldva a problema?? Az a kislany elete vegeig felni fog a kutyaktol, es ott nem lesz senki mellette hogy jaj nem kell felni. Ezzel csak azt a tudatallapotot erosititek, hogy jaj hat nem bant. Jl de attol meg felek es nem erdekel a velemenyetek. Szakember nem tudja megoldani? Az kicsit gaz...
2017. ápr. 27. 19:50
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképpen nem ajándékoznám el a kutyámat egy aktuális pasi elkényeztetett, agyonféltett kislánya kedvéért. Szerencsétlen állatnak is vannak érzései. Ha a következő pasid utálni fogja a gyerekeket, akkor intézetbe adod a tieidet ? Szánalmas család.
2017. ápr. 27. 19:53
 16/39 anonim ***** válasza:
97%

Én sosem tudnék megválni a szeretett kutyámtól, mivel családtag ő is. Igen, van gyerekem, és van kutyánk is. Ott valamit ti rontottatok el, ha a kislány ilyen szinten retteg tőle. Talán pszichológushoz sem ártana elvinni.

A házban is lakik egy nő, 5 éves a kisfia, és egyenesen toporzékol, visít ha meglátja a kutyánkat, mikor épp találkozunk a kapuban. Hát rosszul vagyok attól a viselkedésformától.

Valószínűleg már ti sem szeretitek annyira a kis "kedvencet", ha így megválnátok tőle. Kb mintha soha nem lett volna családtag. Kíváncsi lennék, a gyerekedtől is megválnál, ha a párodnak a gyereke nem csípné a tiédet? Na ugye. Mindegy is, de ha már így elhatároztad, csak remélni tudom, hogy a következő családja nem dobja ki ilyen könnyedén, és hogy nektek nem lesz többet kutyátok, mert nem érdemlitek meg azt a feltétel nélküli szeretetet.

2017. ápr. 27. 19:58
 17/39 anonim ***** válasza:
96%
Különbenis, a menekülés semmire nem megoldás. Azzal, hogy elajándékozod a kutyát, tudatosítod a hisztigépben, hogy valóban volt oka félni a kutyától. A gyerekeidnek pedig azt tanítod, hogy dobjuk ki a problémás családtagot. Ne csodálkozz, ha idős korodban egy otthonban találod magad.
2017. ápr. 27. 20:03
 18/39 A kérdező kommentje:

Na jó, nem nézem meg többet ezt a kérdést, ha valaki tud/tudna írni ilyen weboldalt azt kérem üzenetben írja meg. Rossz ez enélkül is.

Nem egyik percről a másikra vágom ki a kutyát, fél év alatt mindent megpróbáltunk a szigortól,a kedvességen át a figyelmen kívül hagyásig, nem jött össze!!!

AKI TUD ES AKAR IS SEGITENI AZ ÜZENETBEN TEGYE, KÖSZÖNÖM​!

2017. ápr. 27. 20:04
 19/39 anonim ***** válasza:
55%

És a gyereket nem lehetne megkérdezni, hogy miért fél mi a baja?

Állatkertbe sem fog soha menni az a gyerek?

2017. ápr. 27. 20:13
 20/39 anonim ***** válasza:
63%

Ha lenne ilyen tuti megoldás, akkor nem lennének tele a menhelyek és a fajtamentők.

Hirdetni kell, aztán egyszer csak lesz gazda, de hogy mikor, azt nem lehet megjósolni.

2017. ápr. 27. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!