Itthon melyik fajtában legsikeresebb a tenyésztés átlagban? Egészség, szépség, idegrendszer.
Nem arra vok kiváncsi h melyik fajtában van világhírű kennel, hanem az összes fajtaegyedet nézve melyik fajtában van a legjobb állomány? És nem az elért címek a lényeg, hanem hogy egészséges, homogén, szép, jó idegrendszerű kutyák az általánosak az adott fajtában országon belül.
Melyik fajtát tenyésztjük átlagon felül jól, megbízható eredménnyel?
a bearded collie is, igaz.
Ír farkasokon kicsit meglepődtem. Tudom h sok címet érnek el külföldön, de itthon egyszer végignéztem egy bírálatot és nagyon gáz h milyen kutyákat vezettek fel-teniszlabdányi duzzanatos könyökűt, olyat aminek úgy lógtak a csecsei mintha szaporítótól jött volna frissen és még sorolhatnám. Pedig csupa ismert arc vezette fel a legtöbbet.
Úgy van, szukáim vannak és még soha nem volt almuk. Ez így van jól. De minek kiállításra vinni egy szoptatós szukát? Én ha tenyésztő lennék nem tenném. 1az anyakutya hazaviszi a kiállításról a teljes baktériumtenyészetet ami ott jelen volt 2épp elég megterhelő egy anyakutyának a kicsik felnevelése, pláne nagytestűeknél és hiába etetik akármilyen jól, megterheli a kiállítás, gondolom ráadásul nem a szomszéd utcából ugranak át.
Nem. szoptatós szukát igenis ne hozzanak el kiállításra, tiszteljék meg ilyenkor ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!