Melyik nagytestű kutya fajtát válasszam ha azt akarom hogy jó házőrző és könnyen tanítható legyen?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 14:35
1/7 anonim válasza:
A pásztorkutyák jó házőrzők, de nem a legjobb tanulók. Szal inkább a klasszik vonal. Roti, német/belga juhászt.
2/7 anonim válasza:
Kaut ajánlanám, okos és hűséges!
3/7 A kérdező kommentje:
Rotit nem akarok venni...a német juhász jó az 1 éves amstaff mellé?
2017. ápr. 20. 14:44
4/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy olyan nagy szőrű kutyát nem szeretnék.A cane corso jó szerintetek?
2017. ápr. 20. 14:46
5/7 anonim válasza:
Cane corso-t sem lehet télen kint tartani, rövid szőrű.
Amstaff mellé bármilyet lehet, ha rendesen van nevelve és szocializálva van más kutyákkal.
Klasszikus házőrzők a nagytestű pásztorkutyák (pl. komondor, kuvasz, KÁJ, kaukázusi juhász stb.).
Területét általában őrzi a roti, német juhász is, de ezeket nem szeretnél.
Rövid szőrű kutyát kinti-benti tartásban kell tartani, legalábbis télen mindenképpen.
Innentől passz.
6/7 A kérdező kommentje:
Én az Amstaffomat nem bent tartom.Kiskora óta kint van és semmi baja sincs
2017. ápr. 22. 19:09
7/7 anonim válasza:
"Én az Amstaffomat nem bent tartom". Az elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!