Milyen közös tevékenységeitek vannak a kutyátokkal?
Figyelt kérdés
Jártok sportolni, suliba, kiképzésre vagy van egyéb munka/verseny jellegű hobbitok? Vagy csak sétáltok esetleg játszotok? (kérném a kutyus fajtáját és korát is :)) Nekem van egy 1.5 éves yorkshire terrier jellegű kutyusom (nagyobb a standard méretnél, majdnem 8 kg) nagyon hiperaktív, neki az elfáradtam 1 percig se tart, imád apportozni, bot vagy labda teljesen mindegy. Szoktunk együtt futni, és ha megyünk a hegyekbe mindig visszük magunkkal túrázni(akkor látom rajta a nap végén hogy tényleg elfáradt, de alföldiként nem tehetjük meg gyakran). Több trükköt is tud, ezeket minden nap gyakoroljuk, és a jövőben is tervezek többet megtanítani neki. Nyáron többet tudnék vele foglalkozni, hogy nem lesz suli és szeretnék vele többet mozogni/mozgatni. Az agility nagyon tetszik, mind fizikailag, mind szellemileg fárasztja. A kutyafrizbi is jónak tűnik, de nem tudom kistestű kutyának való-e. Ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek mi vált be. :)2017. ápr. 19. 18:52
1/1 anonim válasza:
Rendszeresen megyünk kirándulni, sétálni, de mivel kertes házban lakunk gyakran megyünk ki az udvarra. Yorki keverék kb 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!