Fiatal kan most lett ivarerett, teljesen szobatiszta, de most megjelolt vmit az eloszobaban! Ennek mi a jelentese?
Az hogy ideje az ivartalanításnak!
A kankutyák ösztönösen jelölnek, amiről ugyanúgy célszerű leszoktatni őket mint más káros tulajdonságról és a bepisilésről, ivartalanítással mérsékelhető.
Az a jelentése, hogy ivarérett lett és jelölni kezdi a területét.
Hacsak nem kiállítási vagy tenyésztési célokra tartott kutya, akkor javaslom az ivartalanítást.
Na és miért nem?
Inkàbb sikálod minden nap a bútorokat amiket lepisil,ill hallgatod a síràsàt amit folyton nyom ha szuka van a közelben?
Te biztos nő vagy h ilyen konnyen beszelsz a kasztralasrol :)))
Miota ivarerett, sokkal agresszivebb lett! Egy hazorzo legyen ilyen. Töketlen kutyaval mit erek?
Kedves kérdező, te pedig biztosan férfi vagy, ha a szerencsétlen állatod golyóit féltve egyből a sajátod fáj. :)
Amúgy a kérdésedet nem is értem. Leírod, hogy most lett ivarérett, aztán megkérdezed, miért jelöl? :D Mert most lett ivarérett! Csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem írók is, hogy ivartalanítsd.
Tessék, egy kis olvasnivaló az ivartalanítás pozitív hatásairól:
Hogy képzeli? O.o
Talàn úgy hogy ő egy kutya. Akit én mélységesen sajnálok hogy te vagy a gazdája.
Egyébként ne legyél benne olyan biztos hogy te vagy a falkavezér...
A házőrzés és az ivartalanítás nem függ össze.
Kérdező, hát hugyozd össze te is az előszobát, hátha nem meri felülírni... Eszem megáll komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!