Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Teljesen megváltozott ivartala...

Teljesen megváltozott ivartalanítás után, mintha nem is az én kutyám lenne, fog ez változni? :. (

Figyelt kérdés

A kutyám egy örökmozgó energiabomba volt, folyton szaladgált a másik 2 kutyával, imádott sétálni, futni, labdázni. Nem lehetett lelőni. Ivartalanítás óta csak fekszik ül... Letargikus, vagy nem is tudok rá jobb szót, de mintha teljesen kicserélték volna. Nem labdázik, ha hívom ide jön de amúgy nem. Ha csináltam régen valamit az udvaron rögtön jött, hozta a labdát, hogy dobaljam neki. Most csak néz. Enni is immel-ámmal. Már 3,5 hónapja volt a műtét, azóta ilyen. Betegnek nem beteg, voltunk több vizsgálaton is, kapott vitaminokat is, de semmi :/

Elvesztettem a kutyám? :( Soha nem lesz már a régi? :(

Ha ezt tudom soha nem viszem el az operációra. A másik kettőnél is inkább figyelünk, de ez szörnyű.

Nagyon hiányzik a kutyám :(

2017. ápr. 15. 16:10
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, hogy ez a "csak oda kell figyelni" milyen körülmények között megoldható. Lehet, hogy ha a kutya egy lakásba/kennelbe zárva tölti a mindennapjait, akkor egyszerű, de az enyém a kertben van és naponta több, mint egy órát sétálunk és egy rakás más kutyával találkozunk. Nekem semmi kedvem ahhoz, amit a szembeszomszédom csinál, hogy évente kétszer egy hónapig be van zárva a kutyája a házba, mert különben ő ki, a kanok meg be akarnak mászni a kerítésen, annyira agresszíven, hogy sérülést is okoznak maguknak. Ilyenkor a kutyát éjfélkor viszi sétálni, hogy ne találkozzanak senkivel és nem engedi el, mert a kutya elrohan kanokat keresni. És akkor itt jön még az álvemhesség, amin szintén átesett már párszor a szomszéd kutyája, az is jó buli.

A kanok gazdái persze sokszor le se szarják, hogy mit csinál a kutyájuk, nem náluk fognak kiskutyák születni. Röhencsélnek össze vissza az idióta gyökerek, de rá nem szólnának a kutyájukra.

2017. ápr. 20. 09:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!