Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma alig evett a kiskutyám és...

Ma alig evett a kiskutyám és fosott is, irány az állatorvos?

Figyelt kérdés

Harom napja hoztuk el 8 hetesen, tenyesztotol. Ma alig evett valamit, eloszor azt hittem, hogy a zoldseg miatt a barf menuben de most csak hust kapott, de par falaton kivul semmit nem evett. Vizet iszik rendesen. Eddig csak egy adag jott ki belole. A kedve nem rossz, nyugis kutya. Harminc percog jatszunk vele utana o alszik egy orat. Ilyen miota itt van.

Egyéb észrevételek (nekem furak, de lehet csak azert, mert nem volt meg kutyam):

-sokat nyammog, nyel

-mindent megnyal

-razza a fejet (fel orankent kb)

2017. ápr. 10. 17:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Holnap reggel viszem.
2017. ápr. 10. 18:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eszik egy kutya, akkor nem érzi jól magát, beteg.

Persze előfordul, hogy egyszer-egyszer kevesebbet eszik, nincs akkora étvágya, de alapesetben egy egészséges kutya mindig éhesnek tűnik, mindig tudna enni.

Egyszeri hasmenés nem biztos, hogy gondot jelent, viszont ha megismétlődik, 1 napon túl is étvágytalan, bágyadtnak tűnik, hány, (bármelyik ezek közül), akkor beteg. Ilyen fiatalon inkább feleslegesen vidd orvoshoz, mint túl későn.

A gyakori fejrázás azt jelenti, hogy valami zavarja, általában a fülével van gond. Lehet atka, gyulladás, valami belement.

Ha a szeme csipásodik, az sem természetes, lehet kötőhártya gyulladása, amit több minden okozhat.

Az, hogy mindent megnyal (majd megrág), az természetes dolog, minden kölyök ilyen. El kell pakolni előle minden olyasmit, ami veszélyes lehet rá nézve (vegyszerek, gyógyszerek, elektromos vezetékek).

2017. ápr. 10. 18:59
 13/27 A kérdező kommentje:
Mindjart indulunk be, felhivtam a “tenyesztot“, kiderult hulyere vet. Csak egy oltasa van. Jon o is az orvoshoz.
2017. ápr. 10. 19:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy elviszed. Remélem nem lesz komoly baj.
2017. ápr. 10. 19:23
 15/27 anonim ***** válasza:
Igen, fontos a doki. Az is lehet hogy a féreghajtó volt a ludas, mert a "tenyésztő" férgesen adta oda. Én egy teljeskörű vizsgálatot ajánlok, hogy mindent leellenőrizzen az orvos, nehogy valami baj legyen amit nem vettetek észre. Barfoztok? Ennek nagyon utánaolvastál remélem. Ha bármi tanácsra van szükséged egész nyugodtan írj bármikor, minden nap fent vagyok, igaz csak a 13at töltöm idén, de problémás kutyussal vagyok megáldva, eléggé értek hozzájuk.
2017. ápr. 10. 19:31
 16/27 A kérdező kommentje:
Na voltunk, a doki azt mondta, hogy a csont volt a gond. A szeme rendben van, a fulebe tett tisztito folyadekot. Holnaptol nem kap csontot hanem helyette rizst, krumplit, kenyeret, tesztat. Utana olvastam en, csak itt interneten. Azt olvastam, hogy a mennyiseg valtozton 10%-ra kolyok kutyanal. De majd most a csont helyett ezeket kapja.
2017. ápr. 10. 20:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a segitseget!
2017. ápr. 10. 20:42
 18/27 anonim ***** válasza:
Szívesen. Miért nem eteted inkább a korához illő minőségi táppal? A kenyérnél, tésztánál, krumplinál - amit amúgy nem tud megemészteni a kutya, nem jó neki - mondjuk Brit, vagy Josera junior táppal? Ezekben a junior tápokban minden benne van ami kell egy kölyökkutya egészséges növekedéséhez.
2017. ápr. 10. 21:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha pedig diétás menü kell ideiglenesen a hasmenése miatt, főtt csirkemell/csirkenyak, péppé főzött rizzsel. Amúgy a sok csont pont székrekedést eredményez, nem hasmenést.
2017. ápr. 10. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"hanem helyette rizst, krumplit, kenyeret, tesztat"

Mindezt az orvos ajánlotta?

2017. ápr. 10. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!