Mi lehet ez a fülén?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem észre, egy ilyen piros, de a teteje meg van feketedve és szabályos gömb alakú. Kb egy áfonya szem nagyságú. Valagogy megsérülbetett? Vagy valami belső probléma lehet? Nem tudom most ezzel forduljak e orvoshoz mert eddig nem vettem észre és kutya viselkesésén se látom hogy zavarná vagy bármiféle fájdalma lenne. Ti mit tennétek? Képet nem tudom hogy kell ide feltölteni2017. ápr. 7. 10:17
1/2 anonim válasza:
Fordulj vele nyugodtan orvoshoz, legfeljebb leműtik, ha szükségesnek látják eltávolítani, és még szövettant is csinálnak, hogy biztos minden rendben legyen.
Így látatlanban nehéz megmondani, mi lehet. Nekem a macskám fülében van egy hasonló méretű kékes-feketés göb, de azt mondták, hogy az csak adenoma, jónidulatú elváltozás, nem kell vele foglalkozni, csak ha esetleg akkorára megnő, hogy zavarná a hallásban, vagy elzárja a hallójáratot, és így nem tudna tisztulni a füle.
2/2 anonim válasza:
álló vagy lógó fülű kutya? és hol van ez a fülén pontosan? a leírtak alapján akkor néz ki így, amikor kimarják a legyek a fülét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!