Ma alig evett a kiskutyám és fosott is, irány az állatorvos?
Harom napja hoztuk el 8 hetesen, tenyesztotol. Ma alig evett valamit, eloszor azt hittem, hogy a zoldseg miatt a barf menuben de most csak hust kapott, de par falaton kivul semmit nem evett. Vizet iszik rendesen. Eddig csak egy adag jott ki belole. A kedve nem rossz, nyugis kutya. Harminc percog jatszunk vele utana o alszik egy orat. Ilyen miota itt van.
Egyéb észrevételek (nekem furak, de lehet csak azert, mert nem volt meg kutyam):
-sokat nyammog, nyel
-mindent megnyal
-razza a fejet (fel orankent kb)
Korpás, bolhás, csipás... szerintem az nem tenyésztő volt, ahonnan elhoztátok.
2 oltása megvan már?
Vigyétek orvoshoz.
A fejrázás fülproblémára utal.
Nem elég indok az, amit leírtál??
Miért kéne győzködni téged, hogy dokihoz vidd?
Eletembe nem volt kutyam, nem tudom, hogy azert fosott e, mert tobb volt a zsiros hus vagy mert harom napja fereghajtast kapott. Vagy esetleg virus?
Nem tudom, hogy azert nyalogat mindent mert epilepszias, vagy mert igy fedezi fel a vilagot.
Nem tudom, hogy azert nem eszik mert letargikus, mert elhoztuk, vagy mert beteg.
SZOVAL IGEN, KERLEK INDOKOLD!
Még egy állatorvos sem tudna látatlanban diagnosztizálni!
Tudod, azért kellene elvinni hozzá, hogy lássa, megvizsgálja a kutyát, kizárja a betegségeket, vagy kezelje ha szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!