Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy kutya...

Miért van az, hogy egy kutya rengeteg trükköt tud, de egyetlen egyet képtelen megtanulni?

Figyelt kérdés
Kolléganőm kutyàja. Jár kutyasuliba, màr megvan neki a bh vizsgàja, tényleg rengeteg mindent tud,de a pacsit egyszerűen nem tudja megtanulni.
2017. ápr. 10. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet rosszul tanítják neki. Majd megtanulja.
2017. ápr. 10. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy nem jó a tanítási módszer, vagy valamiért nagyon nem fekszik a kutyának a feladat, ilyen is van. Az öregem tíz éves korára tanulta csak meg a meghajlást (akkor is jórészt egy véletlenből kifolyólag), annyira nem érezte át a lényeget, a kicsinek viszont mindennel együtt három nap volt.
2017. ápr. 10. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egyik kutyám nekem sem tudja. Összekeveri a puszival. Pacsit kerek és már ugrik is a nyakamba egy puszira. Pedig már mindent megtettem amit ki tudtam találni. Pedig a másiknak megy.
2017. ápr. 10. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

A puszinak meg a pacsinak speciel a vezényszava is hasonló. Ha ugyanolyan hangsúllyal is ejted, simán keverheti a kutya.

Az egyik tanítványom kutyájának a beceneve Flexi, neki a fektetéshez kellett egy új vezényszót kitalálni, hogy a "fekszik"-re azt hitte, hogy csak a nevét mondják... :D

2017. ápr. 10. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor megpróbálom úgy hogy adj egy ötöst ☺
2017. ápr. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!