A kutya mennyire tud 2 nevet megtanulni?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert szeretem a kutyámat becézni, és a saját nevén is szólítani
pl a neve Jessy
de Macinak is szólítom
Köszi!
2013. ápr. 6. 22:07
1/8 anonim válasza:
nem igazán tudnak két nevet megtanulni. Nekünk a kutyánk menhelyi voltott Rozsdi volt a neve, de mi átneveztük Zsöminek, a Rozsdira már egyáltalán nem emlékszik. De az, gogy egyszer Bodri, aztán Buksi, majd Tappancs...
2/8 Mátyás97 válasza:
Megtudni megtud, csak nem ajánlatos.
3/8 anonim válasza:
Simán tudja, az én kutyámat Joeynak hívják, de Picimnek is szoktam becézni, ugyanúgy figyel rá.
4/8 anonim válasza:
Én is becézem össze-vissza. A 3 leggyakoribbra meg a nevére simán hallgat.:) A beceneveit leginkább itthon mondogatom neki, meg mikor pórázon van. Terepen a rendes nevén hívom mindig.
5/8 anonim válasza:
Fülöp kutyám hallgat a Fülire, a Fülesre, a Fülre, a fülkére, a fülüre, a lülüre, a lükére, meg arra is, hogy kutya, meg a fajtája nevén is szoktam szólítani. De ha ebet mondunk arra is figyelget, szóval ha úgy akarjuk emlegetni, hogy ne tudja házikedvencet szoktunk mondani. Simán gond nélkül megtanulnak bármit.
6/8 anonim válasza:
Az én kutyám Süti, de hallgat a Kaja-ra,meg az Enni-re is :D:D
7/8 anonim válasza:
Az én kutyámnak annyiszor mondták már ismerősök, járókelők, hogy szépség, hogy ha elhangzik ez a szó még ha nem is neki akkor az illetőre néz és csóválja a farkát :) A másik kutyám meg a nyuszi-ra hallgat mert így szoktam becézni, de a saját nevüket is tudják természetesen.
8/8 anonim válasza:
Több nevet is meg tudnak tanulni,persze foglalkozástól,életkörülményektől és a gazdival való(szoros vagy sem)kapcsolat függvényében.A mi kis pincserünk,aki 16 évet élt velünk,a család összes tagjának tudta a hívónevét(öten voltunk)illetve ételek,helyiségek nevét is tudta(mivel imádott enni de betegsége miatt csak háromféle ételből válogathatott,így azok nevét is elsajátította).Jelenleg kinti kutyáim vannak,ők a saját nevüket tudják,a becenevükre annyira nem figyelnek fel,mivel mikor-mit aggatok rájuk,de!Egyikük,ha rajta van a hoppáré,szereti kelletni magát-persze szigorúan akkor,mikor én is látom és minimum a szemem sarkából figyelem-olyankor elkezd hanyatt fetrengeni a földön,nyitott szájjal és a két mancsával törölgeti az orrát.Na,akkor mindig mondom neki(már bocs)hogy te ribanc,ilyenkor mégjobban tekereg és törölgeti a pofáját,közben pedig néz,hogy mennyire értékelem a produkciót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!