Miért kerül minden tápos kérdésnél egy fressnapf link a real nature táppal?
Egyébként, amíg a témában vág a válasza, és a GYK szabályzatába nem ütközik, azt linkel, válaszol, ami jól esik!!!
Szerencsére még nem te döntöd el, kinek, mi a véleménye bizonyos dolgokról!
Ez az én kérdésem (#6):
Brit Premium Medium Adult Breed vagy Happy Dog Naturcroq Lamm& Reis? Melyik a jobb?
Nem írja a Happy Dog, h hany százalék húszan benne... A brit bevált, de ugy vettem eszre, h ez népszerűbb, bár nem tudom, h jobb-e. Van egy 10%-os kuponunk, szóval ezt is ki tudnánk próbálni.
6 éves ivartalanitott vizsla.
Az egyik válasz:
Real nature wilderness akármelyik.... Ez tuti hús és nem szal@mi. [link] 1333ft/kg. Olcsó, és tiszta hús. Jobbat nem találsz
"Jobbat nem találsz" ergo az összes többi hulladék.
Szerintem is az egyik legjobb táp a Real Nature táp.
Mi a gond vele?
Utolsó, én nem találom agresszívnak az ajánlást. Vagy te igen?
Ha valakinek nem tetszik, akkor nem veszi meg. Ennyi. Mi a Brit Premium után tértünk rá a Real Nature tápra, kevesebb lett a végtermék, csillogó a szőr.
Én is csak ajánlani tudom :)
Orijenből a 13 kg-ot veszel, akkor csak 1900ft/kg.
Minőségben csak picit jobb, konkrétan a 38℅ 1-el több a legtöbb RNW 37℅-os fehérje tartalmánál.
Szóval, ha az RNW hasonló kiszerelésben még olcsóbb (nem tom), akkor valóban megérheti azt venni.
A baj csak az, hogy nem megbízható, mint az Acana és Orijen (jobb lent a piros kis kezecskével lehet lepontozni).
De kedves 12 éves barátom, ha így szapulod az Orijent akkor gondolom még nem hallottál a 2006-os, 7-es (hisz akkor tájt születtél) kínai melanin mérgezéses botrányról ahol az olyan kommersz táp márk ák mint pld a Royal Canin is egymás után csődöltek be, s csak az Orijen és Acana úszta meg teljesen szárazon.
Valamint ezekkel az eledelekkel az állatvédelmet is támogatjuk, mert többnyire szabad tartásban részesűlt állatokból dolgoznak.
Mindenesetre elolvashatnád ezzel kapcsolatban a "Food pets die for" című tanulmányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!