Mi a véleményetek erről a jutalomfalatról? (Link. )
Köszi. :)
Esetleg más javaslat? (Tudom, hogy kicsi a kiszerelés, de ez szinte mindig így van...)
Mármint a virsli és párizsi. :D (Csak közben írtál még.)
Köszi. ;)
Ilyet kaptunk ajándékba, félbe törtem, a boxeremnek is eltartott egy darabig, amíg megrágcsálta, alkalmatlan a gyors jutalmazásra.
Ilyenkor a legjobb tényleg a virsli, párizsi, vagy a sajt. Legyen jéghideg(szinte dermedt), mikor felvágod, akkor kicsit több ideig kitart. Árnyékban kell tartani és csak annyit vágni, amennyit megeszik a kutya.
Nekem eddig csak akkor sikerült megrontanom, ha véletlen a mellényzsebemben hagytam :D
Illetve legutóbb a jutalomfalat-tartómban maradt egy adag jó pár napig. Miután kimostam, még 3 napig szellőzött a kertben, mostanra egész normális a szaga :"D
Én mindig tartok magamnál kést, meg egy pici vágódeszkát táskába és kint, a suliban vágom fel a kaját.
Köszi neked is. :)
Annyira nagy, hogy ketté kellett törni? Legalább ízlett neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!