Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történt a kutyámmal hirtele...

Mi történt a kutyámmal hirtelen? Mitől nyáladzhat 5 perc alatt mit szedett össze?

Figyelt kérdés
5 perce a kutyám (fél éves) kikérezkedett, kiengedtem, majd egy pár perc múlva mikor behívtam, láttam, hogy folyik a nyála. Elég fehér, habos, de rendes nyál. Kimentem, szétnézni, de nem találtam semmit. 2 kutya volt kint egyszerre, és csak az egyikkel van ez. Arra gondoltam, hogy esett az eső, és előjöttek a békák, talán azzal játszott, az meg védte magát, és csinált vele valamit?! Vagy lehet vmi más?
2010. máj. 12. 21:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Esett az eső, a kinti játékait összeszedtem, azt nem nyelhette le. Nem hagytam kint semmit. Ezen látszott, hogy nem természetes nyál, hanem ilyen fehéres, és húzta a száját a kutya, mintha vmi savanyút evett volna. A virágot eddig is tépte, attól nem volt ilyen.
2010. máj. 12. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nincs semmi baja. Béka volt. Legközelebb el fogja őket kerülni. Van még ilyen állat azt hiszem tarajos gőte a neve. Nagyon ritkán lehet találkozni velük, de attól is folyt a kutyám nyála.
2010. máj. 12. 22:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Na, jól van, azt hiszem megnyugodtam. Remélem tanult belőle a kis dinka.
2010. máj. 12. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor is nyaladzhat sokat, ha esetleg azert keredszkedett ki, hogy hanyjon egyet.

Az is megmagyarazza a habot. Es ha irritalva van a gyomra, meg johet a nyala egy darabig.

2010. máj. 12. 22:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ. Nincsen semmi azóta. Mikor bejött nyáladzott, azóta nem.
2010. máj. 12. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem kapcsolódik a kérdésedhez, de látom, hogy nagyon félted a kutyádat. Kullancs ellen be szoktad csepegtetni? Az is tud sok fejfájást okozni a gazdiknak! Ha ki szoktad engedni a kertbe, akkor erre is kell figyelni. Advantix a legjobb!
2010. máj. 13. 10:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Az állatorvosom minden ilyesmivel felkészül, mert tudja milyen vagyok. :) Képes vagyok bármilyen dologért éjjel is felhívni.

Köszi azért a tippet.

2010. máj. 13. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!