Mi történt a kutyámmal hirtelen? Mitől nyáladzhat 5 perc alatt mit szedett össze?
Figyelt kérdés
5 perce a kutyám (fél éves) kikérezkedett, kiengedtem, majd egy pár perc múlva mikor behívtam, láttam, hogy folyik a nyála. Elég fehér, habos, de rendes nyál. Kimentem, szétnézni, de nem találtam semmit. 2 kutya volt kint egyszerre, és csak az egyikkel van ez. Arra gondoltam, hogy esett az eső, és előjöttek a békák, talán azzal játszott, az meg védte magát, és csinált vele valamit?! Vagy lehet vmi más?2010. máj. 12. 21:55
1/17 A kérdező kommentje:
Mitől nyáladzhat, 5 perc alatt mit szedett össze?
Kimaradt egy vessző...
2010. máj. 12. 21:56
2/17 Winner of Royal Hill válasza:
Béka,csiga simán lehet. Én ilyenkor ki szoktam mosni a szájukat folyó vízzel és akkor abbamarad a nyálzás.
3/17 A kérdező kommentje:
Kifolyt egy adag nyála, azóta nem folyik, csak idegesít, hogy mitől lehet. Más nem jut eszembe, ezért meg nem merek orvost hívni. :) :( Túl aggódós vagyok kissé.
Lehet én is kifogom mosni a száját.
Köszi a tippet.
2010. máj. 12. 22:01
4/17 anonim válasza:
Nézd meg nincs esetleg valami beakadva a fogai közé, pl. drót.
5/17 A kérdező kommentje:
Ez volt az első dolgom, és nem láttam semmit, de megyek megnézem újra, hátha most már jobban belátok a szájába, nyál nélkül.
2010. máj. 12. 22:04
6/17 anonim válasza:
100%, hogy megnyalt egy békát. Nálunk rengeteg a varangy így a mi kutyánk is így jár néha. Én csak egy darab zsebkendővel, vagy papír törlővel szoktam jól kitörölni a száját.
7/17 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi. Már nem is folyik a nyála, pedig az előbb nagyon folyt. Lehet, hogy varangyos békát fogott, úgy tudom, annak a bőrén van valami mirigy, lehet attól?! Más ötletem nincs.
2010. máj. 12. 22:07
8/17 anonim válasza:
Reméljük,nem nyelt le semmit (pl.kisebb labda),mert abból nagyobb baj is lehet!Az én kutyám akkor szokott habosat nyáladzani,ha izgul (pl.megilyed valami nagyobb kutyától).Lehet,valami felizgatta.Nálunk ez elmúlik magától,viszonylag rövis idő múlva.
9/17 A kérdező kommentje:
És vele is ez van? Mert akkor megnyugszok. Ez a kutya, mindig összeszed valami új játékot. :)
2010. máj. 12. 22:08
10/17 anonim válasza:
Nekem egyszer azért nyáladzott a macskám, mert fenyőgyantába lépett, és megpróbálta lenyalni a lábáról. Étolajos vattával kellett kitörölni a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!