Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történt a kutyámmal hirtele...

Mi történt a kutyámmal hirtelen? Mitől nyáladzhat 5 perc alatt mit szedett össze?

Figyelt kérdés
5 perce a kutyám (fél éves) kikérezkedett, kiengedtem, majd egy pár perc múlva mikor behívtam, láttam, hogy folyik a nyála. Elég fehér, habos, de rendes nyál. Kimentem, szétnézni, de nem találtam semmit. 2 kutya volt kint egyszerre, és csak az egyikkel van ez. Arra gondoltam, hogy esett az eső, és előjöttek a békák, talán azzal játszott, az meg védte magát, és csinált vele valamit?! Vagy lehet vmi más?
2010. máj. 12. 21:55
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Mitől nyáladzhat, 5 perc alatt mit szedett össze?

Kimaradt egy vessző...

2010. máj. 12. 21:56
 2/17 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Béka,csiga simán lehet. Én ilyenkor ki szoktam mosni a szájukat folyó vízzel és akkor abbamarad a nyálzás.
2010. máj. 12. 21:57
 3/17 A kérdező kommentje:

Kifolyt egy adag nyála, azóta nem folyik, csak idegesít, hogy mitől lehet. Más nem jut eszembe, ezért meg nem merek orvost hívni. :) :( Túl aggódós vagyok kissé.

Lehet én is kifogom mosni a száját.

Köszi a tippet.

2010. máj. 12. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg nincs esetleg valami beakadva a fogai közé, pl. drót.
2010. máj. 12. 22:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Ez volt az első dolgom, és nem láttam semmit, de megyek megnézem újra, hátha most már jobban belátok a szájába, nyál nélkül.
2010. máj. 12. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%, hogy megnyalt egy békát. Nálunk rengeteg a varangy így a mi kutyánk is így jár néha. Én csak egy darab zsebkendővel, vagy papír törlővel szoktam jól kitörölni a száját.
2010. máj. 12. 22:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi. Már nem is folyik a nyála, pedig az előbb nagyon folyt. Lehet, hogy varangyos békát fogott, úgy tudom, annak a bőrén van valami mirigy, lehet attól?! Más ötletem nincs.
2010. máj. 12. 22:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Reméljük,nem nyelt le semmit (pl.kisebb labda),mert abból nagyobb baj is lehet!Az én kutyám akkor szokott habosat nyáladzani,ha izgul (pl.megilyed valami nagyobb kutyától).Lehet,valami felizgatta.Nálunk ez elmúlik magától,viszonylag rövis idő múlva.
2010. máj. 12. 22:08
 9/17 A kérdező kommentje:
És vele is ez van? Mert akkor megnyugszok. Ez a kutya, mindig összeszed valami új játékot. :)
2010. máj. 12. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azért nyáladzott a macskám, mert fenyőgyantába lépett, és megpróbálta lenyalni a lábáról. Étolajos vattával kellett kitörölni a száját.
2010. máj. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!