Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy hozzam helyre?

Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés
A jack russel terrier kutyusumat kint hagytuk 1 évre a nagyszülőknél, külföldön voltam cserediák és ugye nem vihettem magammal, anyukámnak meg nem igazán van hozzá türelme, kipaterolta nagyiékhoz.Ezzel nincs semmi baj hisz erdő melletti kis kertes házban laknak vidéken (jó levegő, kutyás szomszédok).A probléma csupán annyi, hogy amikor hazajöttem és megláttam szerencsétlent kétszer akkora volt! Nehezebben is bírja a sétákat.Értem én, hogy idősek, sétálni nem tudtak vele elmenni, de aztán megláttam mit és mennyit kap enni! Fürdetve se volt azóta, hogy én elmentem. (és most nagyon hullik a szőre emiatt)Azt mesélték nagyiék, hogy volt olyan hogy szegénykém napokig alig nyúlt az ételéhez (nem csodálom amilyen adagot az orra alá toltak),és ment a hasa.Nagyon dühös vagyok, hisz csak azért kapott rossz minőségű eledelt, mert olcsó volt...Mielőtt elmentem leírtam mindent, ebből kb. semmit nem fogadtak meg.Az állatorvoshoz se vitték el a féléves oltásra.Álandóan azt hajtogatják, hogy az ő idejükben csak kikötötték őket és maradékot ettek, szóval ehhez képest ő el van kényeztetve.(az agyvérzés kerülget amikor ezt meghallom..most örülnöm kéne?)Az én régi játékaimat adták neki oda rágcsálni is..Nem irigy vagyok, de amikor egy elemmel működő drótos valamit látok a kutyám szájába, megáll bennem az ütő.Kétségbe vagyok esve.Teljesen elrontották szegényt.A másik viszont, hogy nagyon megszerette a nyagyiékat és amikor hazahoztam, ott sírt az ajtónál, amikor elvittem sétálni, akkor pedig húzott a villamos felé.(belvárosban lakunk) A szívem szakadt meg, de az ő érdekében teszem.Viszont ötletem nincs hogy hozzam mind ezt rendbe.Tanácsokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 6. 21:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 7. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!