Hogy hozzam helyre?
Nem kotoszkodesbol, de alltad minden koltseget?
Ha mar elvartad volna, hogy ne olcso kajat kapjon.
Sok sok türelemmel és törődéssel helyrehozhatod! Akkor is bizonyára nyüszített, amikor ott maradt a nagyidéknál. Változás történt, meg kell szokni ez pedig időbe telik. Pár nap múlva elmarad majd a sírdogálás csak érezze hogy Te ott vag neki. Próbálj vele többet foglalkozni. Beszélj hozzá folyamatosan. Nekem bevált. Az én kutyusaim egy évig teljesen egyedül voltak a ház udvarán. A barátnőm járt át őket etetni minden nap. Aztán hirtelen ott teremtem értük betettem őket a kocsiba és eljöttünk jópár kilométerre. Megviselte őket természetesen. Ahogy engem os a hiányuk! De egy két hét alatt rendbejöttek! Te vagy a gazdi! Szeret téged, adj neki időt!
A táplálékkal kapcsolatban pedig jó minőség, kicsit kisebb adagban, mint amit egyébként adnál és fokozatos testmozgás. Menni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!