Ha kiheréltetem nagyon vad, harapós kaukázusimat, nyugodtabb lesz?
Eddig akit ismert, nem bántotta, de a múlt héten megharapta az egyik munkatársunkat, akivel eddig teljesen jó volt a "viszonya". Hamarosan odaköltözünk a tanyára, ahol a kutya is van, és van egy 2, és egy 1 éves babánk, és féltem őket. mondjuk kennelbe raknám a kutyát, de a párom azt mondja, ha a herélés nem segít, mennie kell a háztól.
Szóval segít a herélés, vagy sem?
5 éves.
kidobnám a f*szba inkább minhogy megharapja a gyerekemet..
kisgyerek mellé macska kell meg ilyen nyugis állatok..
vagy pedig kennelbe rakod és csak akkor engeded ki ha a gyerekek bent vannak a házban..
Am kiskoromban mindig feldöntöttek faterom rotweilerei és kib*szott idegesítő... Főleg ha haraptak is vna...
jó de ha leharapja a gyerek kezét akkor mondja azt h bocs, nem a kutya tehetett róla tényleg??
Am persze h szeretni kell a kutyákat meg imndent de a gyrek fontosabb sztem..
A kau nem kennelbe való,attól csak még somlik a helyzet.
Olvasd el a Kutyapszichológiát, aztán iskola a kutyával. Vagy marad az a variáció hogy mennie kell a háztól.
A kau nem családi kedvencnek lett kitalálva,csak sokan ezt nem értik meg,aztán csodálkoznak,ha megtörténik a baj.
A munkatárs egyedül volt a kutyával,vagy a jelenlétetekben történt a harapás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!