Megvertem a kutyámat, e miatt van rossz kedve?

Na megjött már a sok állatvédő... :-D :-D
A kutyádnak csak simán rossz kedve lett amiért "elfenekelted". Biztos hogy nem lett semmi baja nyugodj meg. Most bevágja a durcit, de pár nap múlva kutya baja.

Szerintem sincs komoly baja, ha csak a fenekét ütötted, akkor belsővérzése se nagyon lehet.
De ne kockáztass vidd orvoshoz!

"Nem ez volt az első eset hogy elrágta valamimet, de sosem csináltam ilyet."
Az a baj, hogy eddig nem volt nevelve finoman se, most meg ugyanazért egy durva verést kap. Kutyát is csak úgy lehet nevelni, ahogy gyereket: következetesen.

Maradjál már a gyökérségeiddel
vagyis maradjak veled?:-D

Neked tényleg nem való állat.
Én úgy gondolom amúgy,hogyha van eleget foglalkozva vele,akkor nem rágja ki unalmában a labdát vagy a cipőt.De ha mégis,akkor el kell rakni előle és csak a saját játékait elől hagyni.
De ha mégis megtörténik a baj, akkor éreztetni vele,hogy ez így nem ok,nem szabad.És kész, soha nem szabad így megütni egy állatot.
Ő neked van kiszolgáltatva, elég sokat elárul, hogyha valaki képes megverni egy nála gyengébb vagy alacsonyabb rangú embert/állatot.
Az erőszak amúgy sosem megoldás.Ha fölös energiáid vannak,ideges vagy akkor vezesd le sporttal.Vagy hosszú sétákkal,futásokkal a kutyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!