Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot ajánlatok egy...

Milyen tápot ajánlatok egy Akitának?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell 1 éves (még) ivaros szuka. 30 kiló körül van, lehet hogy már több. Rossz evő, utálja a nagy szemű tápokat. Az ár mind1. Amit eddig próbáltunk az a Pedigree (igen tudom hogy szar), valami másik bolti ócskaság azt szereti mert kis szemű de nem szívesen adom neki mert szar minőség, select gold sensitive maxi junior, brit premium adult L, BARF. A selectet csak konzervvel hajlandó megenni, a brit nem nagyon tetszik neki mert baromi nagy szemű, a BARF-ot megunta, néha még kap nyers húst, de csak hetente 1-2x. A nagyon apró szemű tápot nagyon szereti, magában is megeszi. A nagyobbat éheztetés után sem hajlandó megenni.

Szóval dióhéjban egy olyan táp kell ami:

-finom vagy legalább is nem szar ízű

-nem olyan nagy szemű mint a brit

-nem baromi drága

-nagytestű vagy közepes testű (ezt döntsétek el ti) kutyának való

remélem érthető. légyszi ne csak márka neveket írjatok össze vissza mert nincs kedvem még 10 fajtát összevásárolni és próbálgatni. Írjátok le az általatok írt táp teljes nevét ("neve" "milyen méretnek van" "mozgásigény" "kor") és hogy tapasztalatotok alapján mekkora a mérete. Akinek hasonlóan rosszevő kutyája van tudna tanácsot adni?

2017. márc. 14. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk ez vált be: [link] Kicsi szemű, imádja, gyönyörű tőle, kaki kevés. Amúgy a Szimatról beszélek. :)
2017. márc. 14. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Szintén Akita (3), és egy Border Collie (1), jelenleg ami nagyon megy náluk az a Happy Dog. Nem olyan nagy szemű mint a Brit.

4 kg táp, 5.000Ft körül mozog. Petissimóról szoktam rendelni. Nagyobb kiszerelésben, jobban megéri.

2017. márc. 14. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi, te milyen méretűt veszel? mármint nagytestűnek vagy közepes testűnek valót?
2017. márc. 14. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Zoopluson nézd végig a taste of the wilde tapoknal a képeket amiket a gazdák küldenek be. Valamelyik iznel lefenykepeztek a tápot és vonalzó mellé tettek. 1cm az átmérője. Az picike. Lehet a többi is akkora.
2017. márc. 14. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi Pro Pac Ultimates Meadow Prime-ot adunk a kutyánknak. Csirke és gabona mentes, minden testméretű kutyának jó. Roppant kis szemű. Egyébként mi is ilyen problémával küzdünk, a nagy szemű tápokba bele se szagol, max 1 hétig való éhezés után hajlandó nagy ímmel-ámmal elfogyasztani az adagja felét. Viszont a kisszemű tápokat szinte falja, megrágja azt is , ezzel nincs gond. És azért nem mindegy, hogy csak eszegeti vagy jó ízűen megeszi a tápot.

Szóval nekünk ez a pro pac vált be. Szívesen eszi, szép a szőre tőle, elmúlt a korpásodása, kevés és szép a végtermék és tartja a súlyát mellette, nem hízik, nem fogy.

Magáról a tápról elmondható, hogy ugye kisszemű, a szemek nem "kör", hanem "háromszög" alakúak, a megfizethető prémium kategória (mi azt hiszem 12 kg-ot 16 000-ért veszünk, ami azért nem annyira borzasztó), semmi színezék, semmi ízfokozó, bárány az egyedüli fehérje forrás benne, nem tartalmaz gabonát.

Itt megtalálod az összetételét és még pár véleményt:

[link]

És fotóztam párat a tápszemekről:

[link]

Ezen egy 5 forintossal van összehasonlítva

[link]

Ezen is egy 5 forintossal

[link]

Lemértem, és kiderült, hogy egy centis

[link]

[link]

Nekem eddig ezzel az egy kisszemű táppal volt tapasztalatom.

Ismerősömék is ilyet adtak a kutyájuknak, nekik is bevált.

2017. márc. 15. 08:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. márc. 15. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is Akitám van, 14 éves. Vegyesen kap tápot, konzerv, szárított, mellé tészta és rizs szokott menni.
2017. márc. 15. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem nagyon akarok offolni, de nem lenne egyszerűbb a Britet turmuxal összetörni, ha csak a szemek nagysága a baj?
2017. márc. 18. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Josera Sensiplus és a barzoo webshopból a legolcsóbb
2017. okt. 16. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!