Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz majd egy Golden Retviver...

Lesz majd egy Golden Retviver kutyám mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves Sicu kutyám és a Golden Retviver kölyök lenne össze szoktatás al szeretnék segítséget kérni meg hogy milyen tenyésztőtől vegyem hobbi kutyának szeretném és hogy mi a tapasztalatotok.Köszönöm

2016. okt. 1. 13:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja meg esetleg név ötlet krém színűt akarok és Kan-t a Mogyi-Mogyoró neve gondolkodom
2016. okt. 1. 13:39
 2/5 evimeri ***** válasza:
33%
Hobbi kutyának miért kell kutyát vásárolni. A menhelyek - sajnos - tele vannak szebbnél szebb és értelmes kutyákkal.
2016. okt. 1. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

ha fajtatisztát szeretne és konkrát fajta vágya van annak miért is kéne menhelyről befogadnia? (bocsi tényleg nem értem a logikát)

Tudom tömve vannak a menhelyek én is járok ki önkénteskedni, de ettől függetlenül kiskorom óta a németjuhász az álom kutyám és igen tenyésztőtől vettem egyet. Csak azért mert valaki fajtatiszta kutyát vesz attól nem rosz ember... Kezdünk kicsit átesni a ló túloldalára, hogy a menhelyes kutyákat többre tartjuk mint a fajtatisztákat, pedig EGYENÉRTÉKŰEK.

2016. okt. 2. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem is volt egy német juhászom és én sem értem hogy miért menhelyről vegyek én is jól tudom hogy tömve vannak de reméljük lesz gazdájuk de ha nem menhelyről szeretnék de léci a kérdésem re is válaszoltok?
2016. okt. 2. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, a shi-tzunak milyen a kapcsolata a többi kutyával? Mindkettő benti kutya vagy kinti kutya vagy kinti-benti kutya?
2016. okt. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!