Milyen kutyát ajánlatok? (többi lent)
Tacskó ^^ tündéri kutyák.A macskát pedig nem fogja bántani,ha kölyökkorában hozzászoktatod.Az én tacsijaim nincsenek megszokva a macskákkal,ezért kergetik őket.A mamám tacsija pedig macskák közt nőtt fel,így nem bántja őket.
#teamtacskók
Ja. Légyszi ne piszjálodj már. :-\
Attól függ...
Van kisebb testvéred?
Vagy mik az igényeid?
Csaladkutyának a labradorok, a bordel collik jók. De ha beütöd a keresőbe higy családi kutyák akkor biztos ki dob több fajtát.
De szerintem minden kutya normális lesz ha eleget foglalkozol vele. (nap pár órát)
Mennyit tudsz vele mozogni?
Mennyit tudsz vele lenni?
Hol lakna?
Egyéb infót kaphatnánk,mert ennyi leírásból én is egy plüss kutyát ajánlok.
Kinti vagy benti- kinti lenne?
Kicsi-közepes-nagytestű?
Naponta mennyit lenne vele foglalkozva?
Sulit tervezitek vele?
Volt már kutyátok?
Illetve mennyi pénzt tudtok a kutya megvételére szánni?
Ezek nélkül nem nagyon tudok ajánlani semmit sem.
Egyik válaszadó,mi az,hogy hagyjuk már?
Egy kutya 10-15 év felelősség, 10 éves a lány jobb ha most megtudja egy kutya nem pár hónapra-1-2 évere szól,hanem sokkal többre! És nem csak annyiból áll,hogy cuki meg simogatjuk és elven a kertben,mert nem!
Szóval kérdező,ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni,akkor többet tudunk segíteni :)
Neked 10 évesen semmilyet.
A szüleidnek kell eldöntenie, hogy milyen kutyát vállalnak.
Tudni kell, hogy kint vagy lakásban lenne-e tartva, mennyi idő jut rá naponta, mennyit lenne sétáltatva, járnának-e vele kutyaiskolába, stb.
Így, hogy kertes házban éltek és van egy macskátok, nem lehet ajánlani, ez túl kevés információ.
Nem értem miért kell piszkálni?! Én 12évessen kaptam egy fatatiszta Pitbullt (mielött beleköt valaki,törzskönyves volt és külföldről hoztuk). Mindig én foglalkoztam vele,tanítottam,vittem kutyák közé. Amikor elköltöztem othonról vittem magammal. 14évet élt. Még a macskát se bántotta,nyugodt szível engedtem más kutyák és gyerekek közé is.
Most is Pitem van és egy Malinoisom ami munkakutya,vele dolgozom kutyás fegyőrként. És még nő is vagyok.
Tényleg kevés dolgot írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!