Milyen fajta kutyát ajánlatok? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretnék egy kis vagy Kis-közép termetű Kutyust.Milyen fajtájú kutyust ajánlatok?Kert van,naponta 2 szer tudnám vinni sétálni(2-2 órát,abból 1 óra intenzív mozgás),kert mellett,el tudom látni(oltások,élelem,ivartalaníts,chip,stb),napi 8 órát lenne viszont egyedül.Hétvégén kutyasuliba vinném.Jelenleg van már egy kutyusom,Német Spitz keverék fajtájú,3 éves múlt,jól szocializált,jól nevelt szuka kutya,ő kinti-benti.Fontos hogy nagy mozgásigényű legyen,könnyen tanítható és jól kijöjjön másokkal(beleértve kutyákkal is).Kölyök,felnőtt is,mindegy.Milyen fajta kutyákat tudnátok nekem ajánlani?Előre is köszönöm válaszaitokat!2013. jún. 9. 18:40
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem lenne egy kimondottan jó ajánlatom, viszont azt részletesen szeretném leírni.
Ezért szeretnék kérni egy privát e-mail címet, ahová elküldhetem a részletes leírást.
3/8 anonim válasza:
esetleg mudi, vagy border collie? De szerintem szinte bármilyen kis terelőkutya megfelel ennek.. Keress rá gugliban és rengeteg közepes termetű mozgás és munkamániás tanulékony kutyát fog kidobni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a Válaszokat mindenkinek,meg fogom nézni a fajtákat google-n ,kizárólag kis,vagy kis és közép termetű kutyus közöttit szeretnék :) De köszönöm :) Privát üzenetet fent írhatsz nekem :)
2013. jún. 9. 19:25
5/8 anonim válasza:
Border Collie esetleg Beagle, Jack Russel Terrier.
6/8 anonim válasza:
Beagle vagy Cocker Spaniel esetleg? De akar egy tacsko vagy egy foxi se lenne rossz, foleg ha tenleg napi 4 orat tudsz "intenziven" raszanni.
7/8 anonim válasza:
Shetlandi juhászkutya? Nagyon barátságos és gyorsan tanul. Nekem 15 évig volt.
8/8 anonim válasza:
shelti és a border collie jó ötlet, de a jack russel nehezen tanul é néha makacs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!