Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát ajánlatok?

Milyen fajta kutyát ajánlatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kölyök kutyát tartani. Milyen fajtát tudtok ajánlani, amit lakásban lehet tartani, közepes méretű, rövid szőrű, lehet vele kirándulni, túrázni, viszonylag könnyen nevelhető?
2016. szept. 7. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Virslikutya (tacskó). Mást nem tudok ajánlani, mert nekem is virslikutyim van.
2016. szept. 7. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha csak kölyökkutyát akarsz tartani meg se vedd... úgyis ki lesz dobva mint rengeteg más szerencsétlen amikor már nem kölyök és cuki hanem őszül a szőre és neki kéne a segítség meg a "rengeteg" pénz az állatorvosra.
2016. szept. 7. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg menhelyi keverék kölyök kutyus van.

Nos, mindent (tehát most kilométeres szövegt várok/várunk MINDENRŐL) írj le arról,amit biztosítani tudsz neki. Ez alapján tudok fajtát ajánlani. Életmód függő a kutya választás

2016. szept. 7. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék elsősorban kölyök kutyát, mert az előző kutyámat menhelyről hoztuk ki és már akkor elég idős volt, de szeretném ha minél tovább velem lehetne, én nevelhetném fel a kezdetektől fogva. Mit tudok biztosítani neki? Lakhatást, ételt, italt, orvosi ellátást, sok-sok törődést, nagy sétákat, túrákat, ja és persze szeretet. Ki hagytam volna valamit?
2016. szept. 7. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Keverék, menhelyről. (Rengeteg kölyökkutya is van).
2016. szept. 7. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Menhelyire én is gondoltam, csak sok esetben nem tudni milyen fajta van a kutyusokban és hát így azt sem, hogy mekkorára fog megnőni. :) De még mindenképpen fontolóra veszem a dolgot, csak azért kíváncsi lettem volna, milyen fajta is lehet az irányvonal. :)
2016. szept. 7. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Spániel. Bár nem rövidszőrű de én elfogult vagyok 💟💟💟
2016. szept. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!