Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatartók! Ti nem féltek...

Kutyatartók! Ti nem féltek attól, hogy Ti vagy a gyermekeitek valami súlyos betegséget kaptok el kedvenceitektől? Cikk lejjebb linkelve!

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 3. 20:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cikk, amit linkeltél, elég érdekes korrekt információk terén, hogy csak egyet mondjak pl. nem Dirofilaris immitis, hanem Dirofilaria immitis, és hasonlók. Én az ilyeneket alapból nem olvasom, mert nem tartom szavahihetőnek, ahol ilyen hibák vannak.

Amúgy ajánlom figyelmedbe az olyan tanulmányokat ehelyett, melyek szerint sokkal egészségesebbek azok a gyerekek/emberek, akik állatok közelében nőttek fel, mint akiket üvegbúra alatt próbáltak tartani. Az immunrendszer fejlődéséhez és jó működéséhez szükséges az, hogy ki legyen téve fertőzésforrásoknak. Az emberi testben is millió baktérium (és férgecske) él, többek közt E.coli is, sőt ez a normális. Ilyenektől csak az betegszik meg, akinek valami miatt legyengül az immunrendszere.

Szóval, nem, nem félek, ennyi erővel félhetnék a vasárnapi rántott csirkecombtól is, mert a nyers husin is tenyészik Campylobacter, Salmonella stb. Vagy félj a saját szádban élő baktériumoktól.

2017. ápr. 4. 12:20
 32/33 anonim ***** válasza:
Van immunrendszerem. A 2 hónap múlva születendő gyerekemnek is lesz. Ja, és nem a gyerekemnek lesz kutyája, hanem nekem van 2 nagytestű :) Kutyak mellett nőttem fel, egészségesebb vagyok mint a legtöbb velem egykorú.
2017. ápr. 4. 16:15
 33/33 anonim válasza:

Miért félnék? A kérdést sem értem, aki szerint betegséget terjesztenek, gyanítom hogy nem is kutyatartó :)

Előbb gondolkoznék el azon, hogy milyen betegséget tömegközlekedés közben 1-2 alaktól, nem pedig a kutyától itthon :(

2017. ápr. 5. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!