Kutyatartók! Ti nem féltek attól, hogy Ti vagy a gyermekeitek valami súlyos betegséget kaptok el kedvenceitektől? Cikk lejjebb linkelve!
Egy az hogy agresszív kutyát NEM viszünk családhoz (apád a hibás 1)
A kutya nem kötelező, nektek is van/lett volna beleszólásotok,de minimum anyádnak (szülők hibája 2)
Neveletlen,szocializálatlan kutyát az vállal el aki meg tudja nevelni (szülők hibája 3)
Addig már eleve el se kellett volna jutni hogy támad,mert a kutya FELELŐSSÉG és a BUTA FELELŐTLEN EMBEREK KEZÉBEN ROSSZ(szülők hibája 4)
Szorongásod volt. Miért nem szóltál? (te hibád 1)
Ha a gyerek nehezebben tanul,mint a többi,az a gyerek hibája?
A szüleid a hibások, a kutya ártatlan. De a történet amúgy is kitaláció hogy buzdítsd a népet. Ezt lehet látni.
Valamelyik kutyát könnyebb ELRONTANI, valamelyiket nehezebb.
Én is gyerekkorom óta kutyákkal élek, nem kaptam el tőlük semmit.
Tehát nem eleve agresszív kutya volt hanem a szüleid cseszték el.
És ebből arra következtetsz hogy a kutya hibája.
Hiszen nekik kellett volna nevelniük,szocializálniuk,sétáltatniuk,játszani vele. Ja hogy csak ki volt baxva kerti dísznek?
Nem, nem félek. Aki törődik a kutyijával annak nem lesz ilyen gondja. Oltsd be! Adj neki féreghajtót! Veszetség elleni tablettát,még akkor is ha be van oltva! Ápold! Legyen rajta kullancsnyakörv!
KÉSZ! Mi ezt csináljuk és semmi bajunk. Am én még különben is félig gyerek vagyok
Havonta fürdetem, havonta kapja az élősködők elleni cseppet, oltva van, háromhavonta féreghajtva. Más kutyák kakiját konkrétan átugorja, sose szagolta meg, meg enni meg pláne nem. A sajátját se ette meg soha(bár nem is volt rá alkalma). Sáros időben a lábát sétáltatás után megszoktam mosni. Naponta fésülöm a bundáját.
Kb. annyi bacit hoz be a lakásba, mint mi, emberek. Szerintem a villamoson nagyobb fertőzést kaphatok el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!