Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatartók! Ti nem féltek...

Kutyatartók! Ti nem féltek attól, hogy Ti vagy a gyermekeitek valami súlyos betegséget kaptok el kedvenceitektől? Cikk lejjebb linkelve!

Figyelt kérdés
[link]
2017. ápr. 3. 20:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

"Elhiszem, hogy bizonyos betegségek ellen vannak oltások, de például sétáltatás közben sok mindenbe beleléphet a kutya, "

kérdés, hogy te nem szoktál a kutyával együtt lépkedni? ugyanúgy beviheted a lakásba azt a szennyeződést, amit ő szed össze.

szerencsére egy átlag embernek semmi baja nem lesz ennyitől.

nyilván súlyosabb betegségeknél, műtétek után egy ilyen bevitt kórokzó is okozhat bajt. de normális esetben ettől nem kell félni.

én inkább azon a párton vagyok, hogy gyerek mellé kell állat. sokkal kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak a gyerekek, akik állattal nőhetnek fel.

sokan eladják az állatukat amikor jön a gyerek, és utána sem engedik az állatot, később sem, ha a gyerek akarná.

szerintem az ilyen nagy butaság. annyi mindentől félhetnénk ennyi erővel, pont nem a kutya vagy a macska fog a sírba vinni.

2017. ápr. 3. 21:14
 12/33 A kérdező kommentje:

"én inkább azon a párton vagyok, hogy gyerek mellé kell állat. sokkal kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak a gyerekek, akik állattal nőhetnek fel. "

Igen ám, csak a legtöbb esetben erről a gyereket sajnos nem kérdezik meg, hogy akar-e egy állattal együtt élni. Nekem például apám hazahozott egy agresszív kutyát, ami megharapott engem és a testvéreimet és gyakran féltem hazamenni, mert ha apám nem volt otthon, a kutya rögtön támadott.

2017. ápr. 3. 21:20
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

[link]

Sőt! Iskolába se vidd a gyerekedet!

Amúgy egy ideális családban gyerek mellett van kutya is.

De te ezt nem fogod érteni. Vak vagy

2017. ápr. 3. 21:20
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kérdező látjuk hogy hülye vagy nem kell még jobban megszégyenítened magad
2017. ápr. 3. 21:22
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a kutya hibája hogy az idióta apád nem volt képes megnevelni? XD
2017. ápr. 3. 21:23
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Költözz a Holdra,ott egyedül vagy,kutyák sincsenek,nem kapsz el semmit.Itt a Földön abban a pillanatban,ahogy kilépsz a lakásodból,millió fertőzési lehetőségnek vagy kitéve.Munkahely,közlekedés stb.mind tiszta horror,vigyázz!Ehhez képest a kutya nulla.
2017. ápr. 3. 21:25
 17/33 A kérdező kommentje:
Érdekes, volt másik kutya, amit meg LEHETETT nevelni. Azt a kutyát sehogy sem lehetett, a másik sosem bántott senkit. Sőt, azt a kutyát is megtorkozta az említett selejtes állat... jah, és ugyan abból az alfajból származtak.
2017. ápr. 3. 21:27
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon édes történet.Az egyedüli hibás az édesapád volt, senki más.

Nem kell kollektívan megutálni az összes kutyát, mert találkoztál eggyel,aki (emberi hiba miatt) olyan volt amilyen.

Igenis jó,ha a gyerek mellett állat van. Én is állatokkal nőttem fel, minden bajomat elmeséltem nekik kicsiként.Elég sok attrocitás éri a gyerekeket az oviban és a suliban, jó ha van egy biztos pont, aki szereti őket és nem fordul el sosem. A szülőn kívül persze. Meg sok mindenre megtanítanak az állatok.

Szerintem próbáld feldolgozni a gyerekkori sérelmeket és tovább lépni.

2017. ápr. 3. 21:31
 19/33 A kérdező kommentje:
légyszves fejtsd ki hogy milyen emberi hiba volt? Nem értem, ha az egyik ugyan úgy lett nevelve és normálissá vált akkor a másik pedig őrülté, ott hol az emberi hiba???
2017. ápr. 3. 21:34
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden kutya más. Egyébként meg nincs olyan hogy kutya alfaj, kutya fajta van. De nem kell eltérni és elterelni a kérdésről a szót miután az összes válaszoló az ellenkező véleményen van mint te.
2017. ápr. 3. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!