Ha ti felkeltitek a kutyátokat, az morog? Ilyenkor a kutyák rá szoktak morogni a gazdára?
Figyelt kérdés
Nem zaklatom szegényt ezzel, mindig hagyom aludni, viszont régebben volt, hogy egyszer felébresztettem, mert állatorvoshoz kellett menni, és vicsorított meg morgott. Illetve ha bemegyek a szobába vagy ahol van és felébred akkor elkezdi szintén. Normális ez? Más kutyák is ilyenek? Mit lehet tenni?2017. ápr. 3. 09:17
21/23 A kérdező kommentje:
És az a szerencsétlen, aki mások helyzetét nem képes átérezni. Próbálom nevelni, sőt nevelem mint a katonát majdnem de nem nagyon használ! Szánalmas balek.
2017. ápr. 4. 22:42
22/23 anonim válasza:
Csodát ne várj. Amilyen stílusban írsz, olyan stílusban kapod a választ. Bár tény, hogy nem egy bölcs döntés édesanyádtól, hogy a hisztiző gyerekre bízza a kutya nevelését. Vigyétek el kutyaiskolába mielött rosszabbodik a helyzet.
23/23 A kérdező kommentje:
Én nem szerencsétleneztem senkit sem. Azt meg nem mondhatod oknak, hogy három felkiáltó jelet írtam.
2017. ápr. 6. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!