Milyen kutyát vegyek?
Szeretnék venni egy kutyust,most költöztünk kertesházba. Kinti kutyát szeretnék.Lenne helye,van udvar.(nem nagy de kicsi sem az udvar) Mindenképp kis termetű kutyát szeretnék. Gondolkoztam,hogy a menhelyről hoznék,de még nem tudom. Tudnátok mondani,kis termetű kutyákat kertesházba? ;)
Köszönöm a válaszokat🙂
akik szerint a kis termetű kutya nem való udvarra, valószínű soha nem jártak még vidéken, ahol elég sok helyen kinti kutya van.
mindegy mekkora, ha beakarnak törni pl.valahova, be is fognak, nem számít mekkora vagy milyen kutya van.
ha menhelyi, akkor ott majd választasz egyet, így látatlanba nem tudunk mit mondani. :)
utolsó!
azért ez elég merész kijelentés volt.
azért mert nem lakásban van, azért nem állatkínzás, kínzás az ha éheztetik vagy bántják, vagy 2méteres láncon van.
Ez az igazság. A falusi kutyák nagy része sose megy ki a telken kívülről,szocializálatlan,neveletlen,harapós. Moslékkal etetve,ha ugat hülye,megkötik, egy szukának életében 20 alma van,vagy elhízottak,vagy soványok,az emberek s.rnak az egészségükre,férgesek,valami genetikai problémája legalább a falusi kutyák felének van,megy a nagyüzemi szaporítás,ha a kutya rombol,mert 0-24-ben egy kennelbe van zárva,lelövik. A kutyák "önsétáltatóak" az utcán boldog-boldogtalant megtámadnak,közveszélyesek.
Erre aztán a bunkó parasztok kilövik,megmérgezik leszúrják a kutyákat.
Ha a kutyának baja esik (pl. egy kiálló szög felsérti) csesznek elvinni az orvoshoz,"majd meggyógyul"
Tudom hogy sok ember megpróbál szembeszállni,ők felelős állattartók,de 30 évig falun éltem,tudom hogy ez megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!