Milyen kutyát vegyek/fogadjak örökbe?
Az a fajta, ami igenyli a futast, annak nem eleg a heti 1x-2x futas. Egy atlagkutyanak talan eleg.
A beagle-t nekem nem lenne szivem kinti kutyanak...
Ha kicsi a kert, ahol a kutya kizarolag kinti kutyakent elne, akkor ne lepodj majd meg, ha agyilag megzakkan, a 3x2 meteres udvarodban.
En nem vagyok biztos abban, hogy neked kutyat kellene tartanod. Huszevesen vallalnad, hogy a kovetkezo tizenot-husz evben nem mesz nyaralni, vagy a baratnoddel egy hetvegere sem...? Ha megnosulsz tiz ev mulva, akkor az oreg tiz eves kutyad mar nem kell, mert jon a baba es neki kell a kis kert...?
Nem vagyok biztos abban, hogy jol latod ezt a kutyatartas-kerdest.
A Beagle-nek és egyéb aktív fajtáknak ez édes kevés. Én a német juhászommal napi szinten 5 km-t futok
Amit írsz az egy átlag mozgás igény.
Szerintem fogadj örökbe menhelyről
Beagle kizárólag kinti kutyának nem való, nagyon rövid a szőre, a téli hideget nem bírja. Valamint hatalmas a mozgásigénye.
Német juhász munkakutya, szintén nagy mozgásigénnyel, és agyilag is le kell fárasztani, kutyaiskola, tréning mindenképpen javasolt vele.
Napi 1 lefárasztós séta bármely kutyának kell.
A kis udvar alapvetően nem gond, úgysem az udvaron kell elfáradnia, hanem a mindennapi sétákon.
Személy szerint én egy viszonylag nyugisabb, vastag bundájú, közepes méretű keveréket javaslok neked.
Hat szerintem menhelyrol.fogadj orokbe
Ahany kutya annyi fele
Biztosan segitenek kivalasztani a neked mehfelelot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!