Milyen kutyát vegyek?
Ez csak nekem nem stimmel kicsit? Le állatbarát ökob*zizol valakit (ami már eleve 0 IQ szintre vall) aki segíteni akar neked. Neked vannak lovaid, marháid és kutyát akarsz, akkor gondolom neked is állatbarátnak kéne lenned, vagy nem? Csakhogy egy állatbarát nem fog le ökob*zizni valakit aki ugyanúgy szereti az állatokat. Tehát valószínűleg te nem rajonghatsz különösebb képpen a kutyákért. Én imádom a kutyákat, ugyanúgy szeretem a keverékeket is mint a fajtatisztákat és azt tartom, hogy aki nem bír ugyanúgy szeretni egy keveréket, mint egy fajtatiszta kutyát annak nem is való kutya, mert érzelmileg nem elég fejlett hozzá. Plusz a leírásodból látszik, hogy nem azért akarsz kutyát, mert tényleg szereted őket, hanem használni akarod. Inkább nem ajánlok kutyát neked, nem való hozzád semmilyen. Plusz alap dolog, hogy ma már egy kutya senkinek nem akadály, nem állítja meg a rossz szándékú embereket. Egyszerűen megmérgezik vagy lecsapják, és , mint lovas ember, borzasztó veszélyesnek tartom a kutyával való lovastúrát. Nem egyszer ijedt már meg alattam a ló úgy, hogy kiugrott a kutya egy túra alkalmával a bokorból a ló meg elindult én meg a földön végeztem. Azóta a kutya otthon marad, nem jön túrára, vele külön megyek a saját lábamon. Viszont én azért tartok kutyát, mert szeretem és még így is sokszor nehéz vele együtt lenni. Szóval én ajánlok neked egy tök jó kis plüsskutyust, inkább maradj a marháknál.
Üdvözlettel:
Egy másik állatbarát ökob*zi
(Ja és bocsi, nem sikerült vele megbántanod szerintem senkit sem :D )
Roti semmiképpen sem.
Husky sem :D
Mi a baj a keverékkel?
mért lettem leszavazva?
most légyszives szavazzatok fel, hogy ne legyen rossz a statisztikám
előre köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!