Mik kellenek egy border collie-nak?
Figyelt kérdés
Holnap hozzuk el a border kiskutyát és tudni szeretném hogy mik kellenek neki? Ti mit ajánlatok? gondolok én itt nyakörv vagy hám stb.2017. ápr. 1. 08:35
11/16 anonim válasza:
Már kiderült, hogy nem tenyésztős a kutyus, mert már akkor írta volna honnan lesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt!
A többieknek pedig biztos unalmas életük van :)
A kutyám pedig a Bordermania nevezetű kennelből lesz.
2017. ápr. 1. 14:39
13/16 anonim válasza:
bárcsak unalmas életünk lenne. Szerencsére az ilyen kérdések mindig "feldobják a napunk"...
14/16 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes, mert Juditnál tudtommal most nincs alom, nemhogy holnapi nappal elvihető kiskutya...
15/16 anonim válasza:
Figyelj, nem gond, ha bevallod, hogy jófogásról lesz.
Nem a mi bajunk lesz, de akkor talán sokkal több segítséget tudnék írni, mert ezerszer több dologra kellene gondolni ebben az esetben.
16/16 anonim válasza:
Én is belefutottam egy szapis kutyába tapasztalatlanságból. Nem mindegy, hogy hogyan neveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!