Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta a szomszéd kutyája?

Milyen fajta a szomszéd kutyája?

Figyelt kérdés

Itt a kép:

[link]

2010. máj. 12. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Dog baba! :D:D:D:D

Amúgy szép ám!

2010. máj. 12. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Isteni szép kutya ...nyavalyát keverék...
2010. máj. 12. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
egyszerűen gyönyörűszééép!
2010. máj. 12. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Német dog.Nagyon aranyos.
2010. máj. 12. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
15:05-ös vagyok hatalmasra meg fog nőni, mert tényleg kölyök még. Viszont az egyik legjobb kutya fajta! Tapasztalatból mondom, mert nekünk is volt. Rendkívül intelligens (ha azt mondtam neki "Nem bántod a macskát" akkor ő rá se nézett).
2010. máj. 12. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Szép kutya ez a Német Dog, de tényleg hatalmasra megnő. Szoktunk egyel találkozni kutyasétáltatás közben.... az a kutya 80Kg a gazdája szerint. Hatalmas kutya :))
2010. máj. 12. 15:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam magammal így hát átléptem a szomszédhoz. Csak a 13 éves kislányuk volt otthon, éppen sétához készülődtek. Először vissza akartam menni de mondta,hogy menjek be nyugodtan. A kutyus nagyon szép még szebb mint képeken :) Gyönyörű (L) Beszélgettem vele a kutyusról mondta,hogy nem sokára 6 hónapos lesz. Kérdeztem,hogy van-e törzskönyve vagy valamilye. meglepetésként ért,hogy egy kennelből vették 160 ezer forintért (én nekem leesett az állam) a szülei törzskönyvesek, dp szűrtek , stb.stb. Kérdeztem,hogy törzskönyves-e? Mondta,hogy igen. Én nem hittem neki mert azt hittem csak felvág és mondtam neki,hogy kihozná-e mert én nem láttam még törzskönyvet. Kb fél percen belül kitoppant a tk-val. azt is megkérdeztem,hogy tenyészteni akarják -e vagy vmi. A kislány mondta,hogy nem megvárják az első tüzelést és viszik ivartalaníttatni, meg csípőízületi dipszlázia szűrésre is viszik majd.Nagyon lelkesen beszélt a fajtáról. Csak sajnos nekem nem való, nem engedi meg az anyagi helyzetem =( De majd az udvarról fogom csodálni :D Ja igen és Német dog :P

2010. máj. 12. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy 13 évesen ilyen felelősségteljes dolgokról beszél :)))) Kéne tanítani a suliban :)
2010. máj. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!