Dog baba! :D:D:D:D
Amúgy szép ám!

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam magammal így hát átléptem a szomszédhoz. Csak a 13 éves kislányuk volt otthon, éppen sétához készülődtek. Először vissza akartam menni de mondta,hogy menjek be nyugodtan. A kutyus nagyon szép még szebb mint képeken :) Gyönyörű (L) Beszélgettem vele a kutyusról mondta,hogy nem sokára 6 hónapos lesz. Kérdeztem,hogy van-e törzskönyve vagy valamilye. meglepetésként ért,hogy egy kennelből vették 160 ezer forintért (én nekem leesett az állam) a szülei törzskönyvesek, dp szűrtek , stb.stb. Kérdeztem,hogy törzskönyves-e? Mondta,hogy igen. Én nem hittem neki mert azt hittem csak felvág és mondtam neki,hogy kihozná-e mert én nem láttam még törzskönyvet. Kb fél percen belül kitoppant a tk-val. azt is megkérdeztem,hogy tenyészteni akarják -e vagy vmi. A kislány mondta,hogy nem megvárják az első tüzelést és viszik ivartalaníttatni, meg csípőízületi dipszlázia szűrésre is viszik majd.Nagyon lelkesen beszélt a fajtáról. Csak sajnos nekem nem való, nem engedi meg az anyagi helyzetem =( De majd az udvarról fogom csodálni :D Ja igen és Német dog :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!