Mi a véleményetek Tv-ben reklámozott kutyatápokról?
Sziasztok!
Biztosan vannak itt olyan emberek, akik jobban értesültek mint én. Ebben a témában készítek egy referátumot, és érdekelne, hogy ti mit gondoltok azokról a tápokról, amiket a tv-ben reklámoznak. Mindent írjatok le, ami eszetekbe jut erről! :) Előre is köszönöm!
Én az Eucanubát nem adnám a kutyámnak, mert tele van szénhidráttal. függetlenül attól, h nagy vagy kistestű-e.
van olyan tápjuk is, amiben 40%nál is több szénhidrát van!
nem jó a kutyának!
ahogy az embernek sem jó a túlzott szénhidrát fogyasztása.
olvass utána bátran, én hónapokig ezt tettem, ezzel keltem és feküdtem, most már tudom mi a jó.
Szia! Nekem tetted fel a kérdést az Eukanubával kapcsolatban. Etetheted a nagytestűt is vele, csak nagyon odafigyelve a mennyiségre és keverve. Ez mondjuk csak az én álláspontom. Azért írtam, hogy messziről lehet látni az Eucanubás kutyákat, mert sajnos tényleg szembetűnő a gyors (talán túl gyors) fejlődés, amin átmennek túl rövid idő alatt. Erre egy közeli példa: legutóbbi kutyás összeröffenésen találkoztam egy 5 (!!!) hónapos dogóval. Akkora volt a kutya és olyan széles, hogy minimum a dupláját tippeltem volna életkorban.
Ez persze csak az én véleményem. Sokan nem osztják, annak is meg van a jó oka biztosan. Nem szentírás a véleményem, de ez az oldal erre jó. Megismerthetjük a különböző álláspontokat.
"Nekem egy állatorvos ismerősöm mondta, hogy fajtiszta kutyának nem szabad olcsó, gagyi minőségű tápot / konzervet adni, mert az nagyban rontja a fejlődését, sőt sok betegség, allergia is kialakulhat tőle. "
Bizony az Orvos ismerősőd , már ne is haragúdj meg egy idióta ! Bizony meg is mondhatod neki, attól hogy egy kutya nem faTAtiszta még ugyan úgy fejlődik mint egy FajTAtiszta kutyus, nekik is IGEN IS KELL a minőségi eledel ! Attól hogy keverék =Fajtiszta (ami te is írtál) nem külömb mint akármilyen fajTAtiszta kutya!
Nekik sem jó a Buksi és társai kutyaeledel!!!
-_-"
17:06.-os vagyok ! Ha nekem írtad, akkor semmi baj !
Így is megvan a 82 % om ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!