Mi a véleményetek a bosch kutyatápokról?
Állatpatikában vettem, a kutyusnak ízlik. Hiperszenzitívet vettem, mert eddig royal caninból, vagy eukanobaból is olyat kapott. De itt meg csak ez volt.
A lényeg: szerintetek jó? Felveszi ezekkel a versenyt?
Nagyon köszönöm a választ!
Igen, én is úgy látom, hogy jól elvan vele, ízlik neki. Az utóbbi időben a fenti két tápot már csak tologatta, nem falta úgy, mint ezt.
Csak meglepő volt az ára, mert azokhoz képest nagyon olcsó.
Egyébként nálunk szerencsére amióta royalt és eukanobát kap semmi probléma nem volt, de a színezett, tartósítószeres tápokat nem bírta.
Ő egyébként egy kis kerti puli :),így a szőre fényességéről nem sokat tudnék mondani :):)
Ha valakinek van még bármilyen tapasztalata kérem ossza meg velem/velünk!
Én is ilyen táppal etetek, nagyon meg vagyok vele elégedve. Szép és egészséges tőle a kutya, a Puppy tápot kapja.
Szerintem simán felveszi a versenyt a Royal caninnal és az Eukanubával, árban azért van lejjebb, mert talán nincs akkor reklámja.
Nagyon örülök, hogy másnak is bevált. Akkor azt hiszem pénztárcakímélő módon maradunk ennél :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!