Van egy kiskutyám, amiről ugy tudtam, hogy "akária" keverék. Utánanéztem, de ilyen kutyafajtóról nem találtam semmit. Nagytestű, középhosszú szőre van. Milyen kutyus lehet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 00:16
1/9 anonim válasza:
Ilyen fajta kutya szerintem nincs. Nem tudom kimondta neked hogy a kutyád ilyen keverék személyétől függően vagy kedvesen megviccelt vagy jól átb*szott.
3/9 anonim válasza:
nekem is az akita jutott eszembe!
4/9 A kérdező kommentje:
Nem lényeg mit mondott, azért hoztam el, mert tetszett a kutyus. Csak kíváncsi vagyok, milyen fajata... majd próbálok képet feltenni...
Sajna nem akita, hosszabb a szőre...
2010. máj. 12. 06:50
5/9 anonim válasza:
linkelj be egy fotót, szerintem sokan tudnak neked segíteni ez ügyben
6/9 anonim válasza:
ne haragudj, de ezem jót mulattam, ezentúl ha szabad, használi fogom a fajtatisztaként eladott kevikre, akvária fajtájú kutyák:)
amúgy ha teszel képet ténleg szivesen segítünk! sztem "akármiaz"-ból találta ki a szót az eladó.
7/9 Akiteki válasza:
szerintem azt mondta, hogy akármilyen keverék.
8/9 A kérdező kommentje:
na szép... a magyar rosszindult
Nem vágott át, nem vettem a kutyust. Meghírdette a gazdija, hogy ajándékba adná a kiskutyáját... nekem megtetszett, és elhoztam.... semmi "fajtatiszta keverékről" kedves roszmájú
2010. máj. 12. 14:37
9/9 anonim válasza:
Az a fontos,hogy a kutya jó helyre került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!