Talán májbetegség? Van okom aggódni?
Aggodalmam oka, hogy míg nem voltam itthon, addig édesanyám takarított a szobámban, ahol az egyéves Bichon Bolognese kiskutyám is tartózkodott. Anyám a szemeteszsákról megfeledkezett és bezárta az ajtót, így mire hazaértem és felmentem a szobáma, a szétszórt szemét és a kiskutyám fogadott. Tegnap óta figyelem, hogy prudukál-e valami tünetet. A kedve jó: ugyan úgy játszik, mint eddig; eszik, iszik és eddig az űrítésével kapcsolatban sem találtam semmiféle problémát. Egyedül (remélem eddig csak figyelmetlen voltam), mintha a bal oldala meg lenne duzzadva, vagy ki van feszűlve, nem tudom melyik lenne a pontosabb leírás.
Szóval attól félek, hogy a májával történt-e valami.
Orvos csak holnap van.
Van okom aggódni?
(Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, ideges vagyok!)
Miért pont a mája? Nem vagyok tisztában a kutya anatomiajaval de a maj az jobb oldalon van.
Én inkább belelzarodas miatt aggódnék attól függően mit evett meg de valószínűbb hogy nem lesz baja. Bár azt a kituremkedest meg kéne mutatni orvosnak mert így nincs ötletem mi lehet és osszefugg-e a szemét szetszedesevel.
Attól tartok, hogy lehet megevett valami olyat, amit nem kellett volna.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!