A westie kutyának megkell nyirni a bundáját meg hogyan kell megnyírni?
mi az a trimmelés??
itt a közelbe nincs kutyakozmetikus :S
Nagynenemnek Yorkija van ugyan, de hasonlo a ketto nyiras szempontjabol. O nem igen viszi kozmetikushoz egyiket sem, hanem neha nyir beloluk itt-ott a kanyarban :)
Semmi tapasztalata nincs nyiras teren, de eskuszom, szebbek a kutyai mint amikor kozmetikustol latok yorkikat kijonni.
Szerintem arra figyelj, hogy amennyire tudod, a bajuszkajat keruld ki es a szempillajat se vagd le. A fenekenel le kell nyirni alaposan, hogy a kaki ne ragadjon bele.
A mancsan alulrol az ujjak kozul ki kell vagni a szort, hogy a kis tapadoin jarkaljon, ne pedig a kinovo szoron csuszkaljon. Ha a fuleben szor nol, mint a yorkiknak, azt ki kell tepdesni, en szemoldokcsipesszel teszem, amikor alszik a picur es nem szokott felebredni sem :D Mondjuk szerintem senki masnak nincs ilyen idiota kutyaja. Ha alszik, barmit megtehetek vele...de visszaelni ezzel nem szoktam, nem is szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!