Milyen kutya jó egy gyereknek?
Figyelt kérdés
A 11 éves lányomnak nemrég pusztult el a kutyája.Nagyon sokat foglalkozott vele és látszik hogy örülne egy új kutyusnak.Mindenkép fajtisztát szeretnénk és az ír vagy angol szetteren vagy golden retrieveren gondolkoztunk de örülnék más javaslatoknak.Lehetőleg nagyobb testű fajtákat írjatok2017. márc. 18. 19:22
11/12 anonim válasza:
Én a skót juhászt (rough collie)-t tudom ajánlani. Érzékeny, rendkívül intelligens, legjobban a gazda/család környezetében érzi jól magát.Kertben hátul elzárva tilos tartani! Nekem már sok kutyám volt, különböző fajták de az első skót jucim után már csak az kellett:) A tapasztalataim szerint a világ legjámborabb kutyája:) Gyerekeket különösen imádja! Ne ijedj meg, attól még, mert juhászkutya manapság már elkoptak ezek az ösztönök, valószínűleg nem fognak előjönni. Ha esetleg ezt a fajtát választanád, én ajánlom, hogy amikor maximális a kézbentarthatóság,engedelmesség és a viszonyrendezés is kelőképen megvan bátran vidd tereltetni! Lefárasztja a kutya ösztönlényét és nagyon élvezi!
12/12 Sokallatosgazdi válasza:
Ha van ideje rá és megtudja nevelni akkor egy amstaffot. Nagyon imádni valóak. :) Egy tanács: legyen törzskönyve mert ha egy szaporitotol van akkor gyakori a betegség. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!